Dette er sponsoreret indhold

En stue skal være hyggelig og et sted hvor man har lyst til at bruge en hel masse timer sammen med sin familie og sine venner. Derudover skal der også være plads til at kunne slappe af efter en lang dag. Derfor er det vigtigt, at lige netop stuen emmer af hygge. Men hvordan sørger du for, at din stue bliver så hyggelig som overhovedet muligt? Her får du nogle tips og tricks, hvis du har brug for lidt inspiration. 

Valg er materialer

Materialerne er vigtige i forhold til det sanselige indtryk man får, når man træder ind i stuen. Her kan det være en idé at blande stilfulde og flotte materialer med nogle bløde materialer, da dette skaber noget hygge i rummet. Du kan for eksempel vælge et stilfundt og moderne plankebord som sofabord, samtidig med, at din sofa er blød og inviterer til afslapning. Du kan også ændre det æstetiske udtryk med nye bordben

Planter

Planter er med til at skabe noget liv i et rum og dermed også en god og hyggelig atmosfære. Hvis du ikke har særlig meget plads til en masse planter, kan du for eksempel vælge at hænge planter ned fra loftet. Dette ser rigtig fint ud og giver noget godt til rummet. Der findes også mange planter, som ikke kræver at du vander dem hele tiden, hvis du synes det er lidt for besværligt med planter.

Billeder

De billeder du vælger at hænge op i stuen, har stor betydning for hvilken stemning der er i rummet. Sørg derfor for at billederne ikke er alt for dystre og uhyggelige, men i stedet giver en følelse af ro og optimisme. Du kan også vælge citatplakater, men nogle positive citater, som får både dig og dine gæster til at føle sig godt tilpas. Desuden er kan billederne også være med til at give rummet noget farve, hvilket ligeledes kan bidrage til den gode stemning i din stue.

Belysning

Det er vigtigt med en hyggelig og afdæmpet belysning, hvis du gerne vil skabe den helt rigtige stemning i din stue. Her kan du vælge nogle forskellige små lamper, som eventuelt kan stå i din vindueskarm. Derudover giver det også en masse hygge til rummet med nogle små stearinlys. Her kan du få stearinlys i alle mulige forskellige farver og former, alt efter hvad du synes der passer godt til dit hjem.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *