Innovation Supremax Lounger

supremax-deluxe-excess-loungerInnovation Supremax Lounger er lavet, så den er perfekt at slænge sig i foran fjernsynet. Den vil derfor passe godt til både stuen og til teenageværelset. Sofaen er i sig selv behagelig at ligge på, men det er muligt at købe en puf til, som gør det nemmere for to personer at ligge og slænge sig på sofaen.

Når du sover på Innovation Supreamax Lounger, har du også god plads til at slænge dig. Sovesofaen er nemlig 155 centimeter, når den er slået ud. Det er dermed en stor sovesofa, hvor du nemt kan sove sammen med en anden voksen.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”27″]

Mulige farver: Twist Charcoal

Prissammenligning

[afp id=”27″]

 

Specifikationer:

  • Muligt at tilkøbe puf og nakkestøtte, der passer til
  • God plads til at to personer kan sove der
  • Holdbare ben af krom
  • Designet af Per Weiss
  • Dansk håndlavet madras med 16 centimeter posefjedre

Moderigtig grå passer ind i alle hjem

Innovation Supremax Lounger kommer i en flot grå farve, der passer ind i de fleste hjem. Grå er en nem farve at have med at gøre. Den går godt til mange andre typer af farver, og du lægger ikke nær så meget mærke til pletter som på en hvid eller lysere sofa. Du behøver derfor ikke at rense betrækket lige så ofte på denne sovesofa.

Det gør også, at den passer godt ind på teenageværelset, hvor der hurtigt kan blive spildt mad eller drikke i sengen. Særligt når din teenager har inviteret venner på besøg til en filmaften.

Sovesofa i flot design og med lang holdbarhed

Innovation Supremax Lounger kan dog sagtens stå i din stue eller på dit kontor. Den er lavet i et flot og tidløst design, der passer godt ind i mange hjem. Den behøver derfor ikke at blive gemt væk på et teenageværelse eller et gæsteværelse.

Sovesofaen er lavet i materialer i god kvalitet. Madrassen er lavet i Danmark og har 16 centimeter posefjedre, hvilket gør den meget behagelig både at sove på og at sidde i. Benene er lavet i krom, der er et både flot og holdbart materiale. Innovation Supremax Lounger kan derfor holde i mange år.

Hvis du vil bruge sovesofaen i stuen, kan det være en god ide at tilkøbe en puf og nakkestøtte, der passer til. På den måde bliver sofaen virkelig en flydesofa, hvor du kan ligge sammen med din familie om aftenen og se film eller tv.

Kort sagt en meget praktisk og all-round sovesofa.