Innovation Debonair

innovation-sovesofa-debonairDebonair fra danske Innovation er den perfekte sovesofa til dig, som ønsker kvalitet, funktionalitet og smukt dansk design i ét møbel.

Med Debonair fra Innovation får du både en sofa og en seng, som er skabt med kvalitet, design og lang levetid for øje.

Her på siden kan du læse mere om Debonair sovesofaen, som netop er blevet så populær på baggrund af ovenstående kvaliteter og fordele.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”12″]

Mulige farver: Twist Black og Twist Sapphire

Prissammenligning

[afp id=”12″]

 

Yderligere specifikationer:

  • Størrelse: 130×200 cm
  • Højde: 80 cm
  • Sengestørrelse: Lille dobbeltseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Rygindstilling
  • Ben: Inkluderet ved levering

Smukt dansk design

Bag denne flotte Debonair sovesofa står det kompetente hold fra danske Innovation. Innovation er både kendt og anerkendt for deres sublime kvalitet og spændende designs, og de har endnu engang udmærket sig med denne model.

Med Debonair sovesofaen fra Innovation er du sikret både høj kvalitet, god ligge- og siddekomfort, et flot udtryk samt en let anvendelig, multifunktionel seng og sofa i ét.

Perfekt som både seng og sofa

Debonair fra danske Innovation er skabt med fokus på brugervenlighed og funktionalitet. Dette medvirker til, at du får et møbel, der fungerer som en blød og lækker sofa om dagen, og om natten omdannes den nemt og hurtigt til en komfortabel dobbeltseng.

Sovesofaen er perfekt som en del af indretningen i et moderne skandinavisk hjem, da du kan bruge den i alle slags rum i kraft af det tidløse design. Debonair kan oplagt anvendes i kontor og soveværelse såvel som fast møbel i stue eller på gæsteværelset.

Denne sovesofa er endvidere udstyret med pocket fjedre, også kaldet posefjedre, som sikrer dig og dine overnattende gæster en optimal nattesøvn. Almindeligvis kan sovesofaer godt give lidt uro om natten, men ikke denne Debonair model fra Innovation. De indbyggede pocket fjedre stabiliserer kroppen og giver støtte dér, hvor kroppen har behov for det.

Stærke fordele ved denne sovesofa

Der er mange klare fordele ved at vælge en sovesofa som møbel i dit hjem, hvad enten det er til en lejlighed, et parcelhus eller et sommerhus.

Herunder kan du læse om de 4 vigtigste fordele ved en god sovesofa:

  • Pladsmangel – Har du pladsmangel i hjemmet, kan en god sovesofa være oplagt, da du får 2 møbler i ét. På den måde sparer du vigtig plads, som du kan bruge på andre møbler.
  • God nattesøvn – Vælger du en sovesofa fra danske Innovation, får du altid en model, som er udstyret med gode fjedre og en madras, der sikrer dig en rolig og komfortabel nattesøvn.
  • Indretning – Når du vælger en moderne og stilren sovesofa, kan du bruge den som en integreret del af indretningen af dit hjem. Denne Debonair sovesofa er skabt i et flot design, som passer perfekt ind i ethvert moderne dansk hjem.
  • Billigere – På samme måde som med fordelen med pladsbesparelse, så sikrer 2-i-1 funktionen i din sovesofa også, at du sparer mange penge på kun at investere i ét møbel i stedet for to. Dette frigør så igen penge til andre vigtige ting i dit hjem.