Innovation Unfurl

unfurlHolder du meget af farver? Så er Innovation Unfurl Sovesofa i gul lige noget for dig. Den får virkelig sat nogle farver på din hverdag, og den gule farve vil lyse op på selv den mørkeste vinterdag.

Sovesofaen passer perfekt til både din stue, din lille lejlighed eller på din teenagers værelse. Det er en flot sofa i et moderne design, som alle der holder af farver, vil falde pladask for.

På Innovation Unfurl Sovesofa kan der sagtens sove to personer, der er gode venner. Sovesofaen er 120 centimer bred, når den er slået ud. Omvendt giver det rigtig god plads, hvis det kun er en enkelt person, der skal bruge den.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”30″]

Mulige farver: Grå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”30″]

 

Specifikationer:

  • 120 x 200 centimeter, når den er slået ud
  • Mulighed for flere indstillinger af ryglænet
  • Madras med pocket spring fjedre
  • Ben i mørkt træ
  • En siddedybde på 60 centimeter

En tilbagelænet sovesofa

Innovation Unfurl Sovesofa giver dig mulighed for at have ryglænet i to forskellige indstillinger. Du kan dermed vælge at være mere eller mindre tilbagelænet, alt efter hvad du foretrækker. Når ryglænet bliver slået tilbage, bliver sofaen lidt bredere.

Du slår også sofaen ud til en seng ved at slå ryglænet tilbage. Det er nemt og hurtigt at gøre, og du kan dermed hurtigt komme i seng om aftenen.

Sovesofaen giver dig en siddedybde på hele 60 centimeter. Ligegyldigt hvordan du indstiller ryglænet vil du derfor sidde behageligt og tilbagelænet i sofaen. Det gør den til et godt sted for dig at slappe af foran fjernsynet eller at nyde en kop kaffe med nogle af dine venner.

Sovesofa i et klassisk og tidløst design

Hvis du holder af flot og tidløst design, er Innovation Unfurl Sovesofa lige noget for dig. Det gule stof og de mørke ben spiller flot sammen og vil automatisk tilføre din stue et mere tidløst look. Sovesofaen er meget elegant og fylder samtidig ikke særlig meget. Den egner sig derfor godt til små stuer eller værelser.

Den gule farve passer godt sammen med mange andre farver. Hvis du gerne vil fremhæve farven, kan du for eksempel vælge puder i lilla, der er komplementærfarven til gul. Det fremhæver virkelig det gule.

Hvis du hellere vil nedtone farven en lille smule, kan du i stedet vælge puder i hvid eller orange, der spiller mere sammen med den gule farve. Det samme kan du gøre med de øvrige møbler i stuen.