Sovesofa i læder

sovesofa i læder
En sovesofa i læder eller læderlook har mange fordele!

En sovesofa i læder er et ganske smukt og multifunktionelt møbel som bliver smukkere og smukkere med årene. Her på siden har vi fundet nogle af de bedste, flotteste og mest prisvenlige sovesofaer i læder og læderlook lige nu.

De læder sovesofaer vi har samlet herunder kan du med fordel se nærmere på, hvis du overvejer at udstyre dit hjem med et flot og moderne møbel, der uden tvivl vil gøre hjemmet mere indbydende og komfortabelt.

Priser og gode tilbud

Herunder har vi samlet nogle af de bedste priser og tilbud på sovesofaer i læder lige nu. Som du nok kan se, så er der mange modeller fra INNOVATION – og med god grund. INNOVATION laver nemlig – efter vores vurdering – nogle af de absolut bedste og flotteste sovesofaer i læder.

Innovation Cubed Deluxe 90sovesofa i læder

Denne sovesofa betegnes som kompakt – og med god grund. Den er nemlig lavet i et lille og lækkert design, hvilket gør den perfekt til mindre rum såsom gæsteværelset, kontoret eller et helt tredje rum. En af de helt store fordele ved denne læder sovesofa er, at den er uhyre komfortabel. Det vil sige, at du kan se frem til en glimrende nattesøvn ved at sove i denne Cubed Deluxe 90.

[afp id=”11″]

Wells SovesofaWells sovesofa (sort)

Denne sovesofa med chaiselong i læder er en meget populær model fra Unoliving.com. Den er bygget oven på en træramme, hvilket gør den meget solid. Derudover giver chaiselongen dig også en super praktisk opbevaringsmulighed. En anden stor fordel ved sovesofaen er, at den kan spejlvendes, hvilket er uhyre smart – især for dig der godt kan lide at flytte rundt på dine møbler med jævne mellemrum.

Wells sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Splitback FrejInnovation Splitback Frej

Splitback Frej er en meget klassisk sovesofa som fås i kunstlæder. Designet er meget stilrent, hvilket gør sovesofaen perfekt at bruge i langt de fleste hjem. Derudover er den udstyret med pocketfjedre, hvilket betyder, at komforten er helt i top. De smukke armlæn i træ skaber en glimrende kontrast til resten af sovesofaen – og det gør den blot flottere at se på. Oliver Weiss Krogh og Per Weiss står bag designet.

[afp id=”26″]

Green SovesofaGreen sovesofa

Green er en meget klassisk sovesofa i læder, der bærer præg af et smukt design. Benene i rustfrit stål og den sorte læderfarve giver en super kontrast som vil klæde ethvert rum. Denne sovesofa egner især til gæsteværelset, der mangler et par gode soveplaser til gæster og lignende. Den er kendt for at være dejlig komfortabel at sove i.

Green sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Innovation Ghia SovesofaInnovation Ghia

Innovation Ghi er en super smuk sovesofa, der bærer præg af et yndefuldt design. Ud over at være yndefuldt så er designet også ekstremt funktionelt. Denne sovesofa giver dig en masse gode muligheder for at bruge sovesofaen i din indretning. Når Innovation står bag, så kan du forvente en kvalitet ud over det sædvanlige – og Ghia er bestemt ingen undtagelse.

[afp id=”15″]

Innovation Wing SovesofaInnovation Wing

Wing fra danske Innovation er en af de mest populære sovesofaer i Danmark – og med god grund. Designet falder i god jord hos de fleste. Og hvad angår komforten, så er den i en klasse for dig. Med denne sovesofa kommer du til at sove som en drøm. Benene er i øvrigt lavet i rustfrit stål. Derudover er det Andreas Lund, Flemming Højfeldt og Per Weiss som har designet dette vidunder af en sovesofa.

[afp id=”32″]

OldschoolInnovation Oldschool

Oldschool fra Innovation er en sand klassiker, når det kommer til ”mest solgte sovesofaer”. Oldschool er en sovesofa som især gør sig godt på herreværelset takket være det brune og flotte læderlook. Sovesofaen bærer præg af en yderst veludført Chesterfield stil, hvilket igen gør den oplagt at ”udstille” på herreværelset Komforten er i øvrigt helt i top takket være de gode posefjedre som sidder i madrassen.

[afp id=”21″]

Cubed PlusInnovation Cubed Plus

Cubed Plus er en yderst luksuriøs sovesofa fra danske Innovation som stammer fra Randers. Den måler 140 x 200 cm, hvorfor der er tale om en forholdsvis kompakt sovesofa, der især egner sig til de mindre rum i huset/lejligheden. Cubed Plus fås i øvrigt i forskellige farver og materialer afhængig af smag og behag. En super sovesofa til prisen!

[afp id=”34″]

Bemærk: Nogle af ovenstående sovesofaer er betrukket med kunstlæder.

Derfor er sovesofaen i læder et godt valg:

Er du stadig i tvivl om, hvorfor læder sovesofaen er et super godt valg? I så fald kan du herunder læse om tre af de absolut største fordele ved at vælge en sovesofa i læder. Når du har læst fordelene, så er der ingen tvivl om, at lysten til en læder sovesofa er steget markant – og mon ikke du ender med at vælge lædermaterialet frem for almindelig tekstil- og stofmateriale?

1. Utrolig nem at vedligeholde

En af de helt store fordele ved en læder sovesofa er, at den er uhyre nem at vedligeholde. Hvis du for eksempel spilder væske eller lignende på læder, så kan du meget hurtigt tørre skaden væk ved hjælp af en fugtig klud. Mere skal der typisk ikke til, hvis du er uheldig at spilde i sovesofaen.

Derudover kan du bibeholde det flotte læderlook ved blot at pleje læderet én eller to gange om året afhængig af, hvor meget du bruger sovesofaen. Ved at pleje læderet holder du det flot og smidigt. Derudover kan du med den rigtige pleje øge sovesofaens levetid med adskillige år.

2. Et flot og stilfuldt design som bliver smukkere med årene

En anden rigtig god grund til at vælge en sovesofa i læder er, at den er yderst smuk at se på. Læder er ganske enkelt et materiale som de fleste finder meget yndefuldt. Derudover er der den fordel ved læder, at det er et naturligt og organisk materiale. Det vil sige, at det med tiden vil ændre udseende. Dog er ændringen kun til det bedre. For med tiden vil læder sovesofaer nemlig få en ganske unik patina som blot gør dem endnu flottere at se på.

3. Læder giver en følelse af komfort

En god sovesofa skal selvfølgelig ikke kun være smuk at se på. Den skal også være komfortabel, så du har lyst til at sidde eller sove i den. Heldigvis er læder et materiale som er din garanti for komfort. Det er langt de færreste som oplever, at læderet ikke er blødt og lækkert at sidde/ligge i.