Innovation Long Horn

long-horn-sovesofaLong Horn er en yderst eksklusiv sovesofa med mulighed for tilkøb af chaiselong/stol fra danske Innovation. Denne model er kendt for at være en af de mest komfortable på markedet takket være de meget populære Excess Pocket fjedre som bidrager med en fortrinlig komfort.

Som du kan se, er der tale om et meget unikt design. Det er den danske designer Per Weiss som står bag. Derfor kan du være 100% sikker på, at designet sidder lige i skabet. Per Weiss er nemlig en meget anerkendt dansk designer, der er kendt for at levere en tårnhøj kvalitet hver eneste gang!

En af de helt store fordele ved Long Horn, det er chaiselongen/stolen som du har mulighed for at tilkøbe. Chaiselongen giver sovesofaen en ekstra dimension af velvære. Derudover findes der ikke noget bedre end at slænge sig på chaiselongen efter en hård arbejdsdag med et glas vin eller lignende.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”19″]

Mulige farver: Granit + mulighed for specialstof

Prissammenligning

[afp id=”19″]

 

Værd at vide

  • Madrassen er håndlavet i Danmark
  • Måler 140 x 210 cm udslået
  • Designet af Per Weiss i 2008
  • Udstyret med Excess Pocket fjedre

De fleste vælger at tilkøbe Long Horn stolen

Til Long Horn sovesofaen er der mulighed for at tilkøbe en stol. Denne stol vælger langt de fleste at købe med, da det giver sovesofaen en ekstra dimension. Derudover får du også mulighed for at ”lege” med opsætningen af modellen. Som du kan se i nedenstående video har du et væld af muligheder og indstillinger ved at tilkøbe stolen.

https://www.youtube.com/watch?v=jYBmuKQs8NU

Long Horn er det perfekte loungemøbel

Long Horn er uden tvivl en af Innovations mest ”loungeagtige” møbler. Denne model har som tidligere nævnt et væld af indstillingsmuligheder, hvorfor den er så velegnet som loungemøbel. Ved at tilkøbe Long Horn stolen får du et komplet loungemøbel, der indbyder til komfort og ro.

Se flere Innovation Living sovesofaer

Et oplagt valg til kontoret

På det stilfulde kontor finder du med stor sandsynlighed et eller flere loungemøbler. Her på Sovesofaen.dk vil vi godt slå et slag for Long Horn som det perfekte møbel til kontoret. Lounge-sovesofaen passer nemlig uhyre godt på det stilfulde kontor, hvor der skal være plads til at tage et hvil. Alternativt kan sovesofaen bruges til at holde et uformelt møde i, da Long Horn – ud over at være god at sove på – også er uhyre komfortabel at sidde i takket være de luksuriøse pocketfjerdre.