Sovesofa til sommerhus

Der er noget helt særligt og fredfyldt over at tilbringe et par dage eller uger i sommerhuset. Du får koblet ordentligt fra på den hyggelige måde – og det bliver ofte endnu bedre, når der er gæster med. Men hov! Hvor skal du lige arrangere dine gæster til at sove?

Det bedste og mest effektive svar på dette spørgsmål er naturligvis en passende sovesofa til sommerhus, kolonihavehus og lignende. Der er mange lækre fordele ved en sovesofa til sommerhus, og både du og dine overnattende gæster vil med garanti føle stor glæde ved en ny og pæn sovesofa i huset.

Cassius

innovation cassius sovesofa

Denne ultra lækre Cassius sovesofa fra danske Innovation er ekstra stor og komfortabel i sofastand. Dette sikrer, at du og dine gæster i sommerhuset kan få ekstra meget glæde af den i dagstimerne.

Når Cassius sovesofaen så bliver slået ud til seng om aftenen, kan dine gæster glæde sig til en uforglemmelig nattesøvn pga. den tårnhøje liggekomfort, du får med pocketfjedre-madrasser fra Innovation.

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 155×200 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Farve: Grå

Cassius sovesofa er set til 12.995 kr. hos Bedrenætter.dk.


Recast

innovation recast

Denne flotte og retro Recast sovesofa er fra danske Innovation. Modellen passer perfekt ind i et klassisk dansk sommerhus, og den vil både imponere ved brug om dagen og til søvn om natten.

Innovation er kendt for deres danske madrasser i topkvalitet, og denne Recast sovesofa til sommerhus er ingen undtagelse. Med de indbyggede pocketfjedre kommer du selv eller dine gæster til at sove skønt og ergonomisk forsvarligt.

Under madrassen finder du et smart opbevaringsrum til alt fra sengetøj til legetøj eller spil. Det perfekte valg til sommerhuset!

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 140×200 cm
 • Højde: 38 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Farve: Flere valgmuligheder

Recast sovesofa er set til 5.795 kr. hos BedreNætter.dk.


Poetry

poetry karup sovesofa

Vi bliver i samme prisleje, men bevæger os nu over til Unoliving.com, som tilbyder denne komfortable og elegante Poetry sovesofa fra Karup.

Sovesofaen er lavet i et tidløst design, og den passer godt ind i alle slags sommerhuse. Du får her en sovesofa i en behagelig lyseblå farve med en blød madras, der er prydet med lysegrå knapper for at skabe et ekstra flot touch.

Til sovesofaen medfølger også en ekstra pyntepude i samme farve og ligeledes med lysegrå knapper.

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 130×200 cm
 • Farve: Lyseblå

Poetry sovesofa er set til 6.020 kr. hos Unoliving.com.


Cubed 140 Deluxe

cubed 140 deluxe innovation sovesofa

Vi forbliver midt på prisstigen og tager et kig på denne Cubed 140 Deluxe sovesofa, som også er fra danske Innovation. Endnu engang er dermed sikret høj kvalitet og god liggekomfort.

Cubed 140 Deluxe er lavet i et enkelt og stilrent design, som vil passe godt ind i dit sommerhus. Sovesofaen er ekstra pladsbesparende, da den fylder minimalt i sofastand, men samtidig byder den på rigelig siddeplads.

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 140×200 cm
 • Højde: 66 cm
 • Fjedre: Bonell
 • Farve: Flere valgmuligheder

Cubed 140 Deluxe sovesofa er set til 6.795 kr. hos BedreNætter.dk.


Roots

roots karup sovesofa

Vi er nu nået til en af de allermest unikke modeller på listen over en god sovesofa til sommerhus o. lign. – nemlig denne Roots sovesofa fra danske Karup.

Sovesofaen er bygget op omkring en ubehandlet træramme, der skaber et helt specielt og meget minimalistisk udtryk. Sovesofaen står godt til både helt nymoderne sommerhuse såvel som de mere retro af slagsen.

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 140×200 cm
 • Højde: 40 cm
 • Farve: Mørkegrå

Roots sovesofa er set til 2.940 kr. hos Unoliving.com.


Idouble

innovation idouble

Vi runder listen af med denne Idouble sovesofa fra danske Innovation. Her er tale om en enkel og behagelig sovesofa i høj kvalitet og til en billig pris.

Sovesofaen er udfærdiget i et stilrent og kreativt design, og de lakerede egetræsben skaber et behageligt og afdæmpet look.

Idouble sovesofaen er ligeledes udstyret med en madras baseret på pocketfjedre, hvormed du eller dine overnattende gæster er sikret en blød og behagelig nattesøvn.

Specifikationer:

 • Størrelse i udslået stand: 160×200 cm
 • Højde: 42 cm
 • Farve: Sort

Idouble sovesofa er set til 3.999 kr. hos Unoliving.com.


sovesofa til sommerhus
Der findes mange flotte modeller, når det gælder sovesofa til sommerhuset.

En sovesofa er først og fremmest ekstra praktisk, da den i sagens natur er dobbelt funktionel: Om dagen og aftenen kan I sidde og slappe af i sofaen til en god film eller et spil kort. Om natten foldes sofaen ud, og gæsterne har en blød og behagelig seng at sove i. Alle er glade, og du slipper for at skulle bakse med liggeunderlag, luftmadrasser og soveposer.

Foruden det praktiske ved en sovesofa til sommerhuset tjener sofaen også et andet formål, nemlig stil og indretning. Der bliver i dag fremstillet de flotteste og mest stilrene sovesofaer som vil passe perfekt ind i ethvert skandinavisk sommerhus.