Innovation Rhomb

innovation-rhombHvis du er vild med simplicitet og funktionalitet, vil du uden tvivl synes godt om denne sovesofa fra Innovation! Rhomb har et rigtigt flot design, der bærer præg af stilrent dansk design, når det er allerbedst. Vi guider dig her igennem lige netop denne sovesofa.

Rhomb er designet af Per Weiss, som efterhånden har etableret sig som en af de absolut bedste inden for dette felt. Og da Innovation som altid fremstiller deres sovesofaer på bedst mulig vis, er der ingen tvivl om, at Rhomb er et solidt valg for enhver, der mangler en sovesofa i hjemmet.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”25″]

Prissammenligning

[afp id=”25″]

 

Specifikationer

  • Mål: 140×200 cm
  • Siddehøjde: 62 cm
  • Udstyret med Pocket Spring
  • Håndlavet dansk madras
  • Enestående design af Per Weiss

Smuk sovesofa med høj komfort

Når det kommer til både sofaer, senge og alle andre slags møbler, er der primært to ting, som kunderne har i hovedet: Design og komfort. Ofte må man gå på kompromis med det ene for at få det andet, men det er faktisk ikke tilfældet her. Innovation Rhomb er nemlig rigtig skarp på begge punkter.

Designet har vi allerede været en smule inde på, og da du selv kan se sovesofaen med egne øjne, behøver vi næsten ikke at sige mere omkring dette. Vi kan dog fortælle lidt om komforten, som er helt i top. Det skyldes, at sovesofaen har de såkaldte pocketfjedre, der gør den behagelig både at sidde og ligge på. Samtidig er der, om end størrelsen ikke er helt lig med en almindelig dobbeltseng, plads til to personer, hvorfor den automatisk vinder over mange mindre sovesofaer her.

Alt i alt har vi altså kun gode ting at sige om sovesofaen, måske med den undtagelse, at det ville være rart at kunne vælge mellem lidt flere farver og specialstof, når man køber den. Men da designet er utrolig lækkert, som det er, betyder de manglende farvemuligheder måske ikke så meget igen.

Kan bruges i stuen – og på værelser

Det simple design gør Rhomb sovesofaen ret alsidig. Du kan stille den i stuen, hvor den uden tvivl vil fungere godt i samspil med bord, stole, TV, og hvad ellers du nu har stående. Designet er nemlig stærkt nok til dette. Du kan dog også stille sovesofaen i et gæsteværelse, kontor, teenageværelse, eller hvor end, du nu har brug for den.

Pointen er, at sovesofaen har et look, der passer ind overalt og kan få enhver indretning til at se en lille smule bedre ud!