Karup Roots 90

roots-90-sovesofa-karupDenne 90 centimeter sovesofa – eller sovestol, som nogle måske kunne finde på at kalde den – er et godt alternativ til den større Roots model på 140 cm. Når vi kigger på materialerne minder de fuldstændigt om hinanden – uldmix og skumkerne indvendigt, mens betrækket er lavet af bomuld og polyester. FSC certificeringen går også igen, så på disse punkter minder Roots på 90 cm en del om de øvrige sovesofaer fra Karup.

Forskellen ses primært på designet og på størrelsen. Bredden på 90 cm indikerer naturligvis, at der er tale om en stol og en enkeltseng, og altså ikke ligesom en typisk sovesofa, der giver sidde- og liggeplads til to personer af gangen. Designet er ganske råt, men det bærer rigtigt meget præg af det look, som skandinaviske designere har haft stor succes med i løbet af de senere år. Den mørkebrune ramme er – som du måske allerede har tænkt – hovedelement i dette.

Det er smart at købe en mindre sovesofa (altså en stol, der kan udfoldes), hvis du har pladsmangel. Det er ofte tilfældet i børneværelser og kontorer. Der er dog også mange, der vælger at benytte en model som Roots i stuen og på større gæsteværelser, så der er muligheder for lidt af hvert.

Se pris på sovesofaen