Sovesofa til unge

Vi har samlet nogle af de mest solgte sovesofaer til unge!
Vi har samlet nogle af de mest solgte sovesofaer til unge!

Hos Sovesofaen.dk synes vi, at det altid giver god mening at anskaffe en sovesofa, men det er især relevant, hvis du er ung. På denne side kommer vi med et par grunde til overveje en sovesofa til unge samt en række nærmere anbefalinger, der evt. kan hjælpe dig med at vælge den helt rette.

Derfor skal du have en sovesofa

Generelt er det egentlig bare super smart at have en sovesofa stående. Ikke alene får du et pænt og funktionelt møbel, der kan bruges som almindelig sofa, men du har også muligheden for at skabe ekstra sovepladser, hvis der skulle være brug for det.

Derfor er en sovesofa et fremragende valg til enhver ung/teenager, der ofte får besøg af venner på værelset, og ligeledes til enhver studerende, som også ofte har venner ovre for at overnatte. Alt i alt giver en sovesofa bare super gode muligheder for lidt af hvert – så lad os tage et kig på et par interessante modeller.

Poetry fra Karup – Blå/Lysegrå

poetry karup sovesofaEt smart valg er modellen “Poetry”, der på mange måder blot ligner en almindelig & super stilfuld sofa. Dog har den naturligvis den ekstra funktion, at du nemt kan lægge ryglænet ned og transformere den til en seng på lynhurtig tid.

Poetry har en længde på 200 cm og er i det hele taget et stærkt valg. Det mest attraktive ved den er dog uden tvivl designet, som i den grad signalerer høj klasse og ikke mindst, at du har styr på indretningen. Overordnet set får du svært ved at finde en bedre sovesofa til pengene, hvorfor vi klart anbefaler denne model.

Poetry er set til 6020 kr. hos Unoliving.com.


Cassius D.E. Lounger fra Innovation

cassius-de-lounger-innovationDenne sovesofa er helt klart den mest kvalitetsfulde, som vi anbefaler her i artiklen. Den har et super lækkert design og er lavet af topmaterialer, der sikrer en fortrinlig oplevelse til alle de forskellige formål, som den tilbyder.

Cassius D.E. Lounger fremstår ikke umiddelbart som en sovesofa, men du skal ikke lade dig narre. Med et par mindre justeringer bliver det muligt at ligge den ned, og selv i denne tilstand udstråler Cassius D.E. et rigtigt solidt design. På alle punkter et fremragende valg!

Cassius D.E. Lounger er set til 13.020 kr. hos Bedre Nætter.


Shin Sano fra Karup – Beige

karup-shin-sanoNæste model, “Shin Sano”, er lidt mere alternativ – men dog yderst minimalistisk. Sofaen er kraftigt inspireret af moderne skandinavisk design. Når du først ser den, ligner det mest af alt en madras, der er foldet sammen, og det er faktisk heller ikke ret langt fra sandheden. Når sofaen foldes ud til en seng – dens mest naturlige udseende – er der rigeligt med plads til to personer.

Shin Sano sofaen kan bruges i ethvert gæsteværelse, teenageværelse eller måske endda i stuen. Pointen er, at det er en solid sovesofa, der kan bruges hvor som helst og som med sikkerhed overrasker nogle af dine gæster med sit unikke udseende.

Shin Sano er set til 3528 kr. hos Unoliving.com.


Innovation Dublexo sovesofa – Grå

innovation-dublexoEndnu engang har vi en sofa, der er populær som følge af dens design. Innovation Dublexo ser mildest talt super cool ud og kan let sættes op i stuen eller et andet værelse i hjemmet. Takket være de markante armlæn, har sofaen mere længde end de øvrige modeller, der indtil videre er nævnt i artiklen.

En stor – og sjov – fordel ved denne sofa er, at du kan nøjes med at folde den ene side af sofaen ned og lade den anden blive oppe. På den måde kan sovesofaen altså optimeres præcis som ønsket. En sand luksusmodel.

Innovation Dublexo er set til 7949 kr. hos Bedrenætter.dk.


Roots fra Karup – Lysegrå

roots karup sovesofa“Roots” minder på mange måder om Shin Sano, men dog med det twist, at den har et lidt mere ‘rent’ look. Sovesofaen her er i det hele taget bare super simpel, og det er i mange tilfælde det, som de fleste unge leder efter. Derfor er det et ganske solidt valg til værelset eller lejligheden. Roots er desuden også en smule billigere end den sammenlignelige Shin Sano. Kvaliteten er dog stadig 100% i orden!

Roots er set til 2940 kr. hos Unoliving.com.


Innovation Idouble sovesofa – Sort

innovation-idoubleOg lad os hermed gå videre til endnu en interessant sofa, som igen tilbyder et simpelt, men alligevel alternativt design. Innovation Idouble er en sovesofa, der på ingen måde skjuler, at den er flot at se på. Den er ultra let at folde ud og har et udslået mål på 160×200 cm. Med andre ord er der plads til to personer, hvilket jo er standarden for enhver regulær sovesofa.

Den primære grund til lige netop at vælge denne sofa er designet. Rigtigt mange unge er nemlig vilde med denne relativt simple stil, og derfor er den perfekt at have stående i værelset. På den måde bliver der hurtigt plads til gæsterne, hvis de skulle få lyst til at overnatte!

Innovation Idouble er set til 3999 kr. hos Bedrenætter.dk.


Innovation Cubed 140 Deluxe

cubed-140-deluxe-sovesofa-innovationCubed 140 Deluxe er en populær, dansk sovesofa, der med stærkt design og funktionalitet er et rigtigt stærkt valg. Den har fjedre, som gør soveoplevelsen lig med den, du får i en helt almindelig seng – og derfor vil dine gæster uden tvivl synes godt om at benytte den, når der bliver behov for det.

Med det imponerende design og høje komfort er denne sovesofa den perfekte to-i-en løsning. Tag et kig på den, hvis du føler dig interesseret!

Cubed 140 Deluxe er set til 6795 kr. hos Bedre Nætter.


Modi sovesofa fra Innovation

innovation-modiModi er endnu en sofa fra brandet Innovation, og rent designmæssigt finder du ligheder med et par af de andre modeller, der tidligere er nævnt i artiklen – heriblandt “Dublexo”.

Modi er både praktisk, stilfuld og funktionel, hvorfor den på mange måder kan betegnes som en super stærk all-rounder. Prisen er ganske moderat – en smule dyrere end nogle modeller som følge af den høje kvalitet, men stadig prisvenlig i forhold til f.eks. Cassius-sofaen. Uanset hvad er Modi rigtig god at have stående et sted i hjemmet!

Modi er set til 6915 kr. hos Bedre Nætter.