Innovation Idun Lounger

idun-lounger-sovesofaDrømmer du også på den ultimative sovesofa i dit hjem? Sovesofaen med smukt udseende, perfekte og behagelig komfort samt plads, plads og mere plads? Denne Idun Lounger sovesofa er fra danske Innovations Istyle-serie, og den er netop alt dette og mere til.

Vi bevæger os i den højere ende af prisstigen her, men til gengæld kan du glæde dig til en sovesofa ud over det sædvanlige. Det smukke design, den lækre komfort og smarte funktionalitet gør denne sovesofa til en af de mest eksklusive og luksuriøse i Innovations portefølje af kvalitetsrige sovesofaer.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”18″]

Mulige farver: Twist Black, Soft Icy Blue m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”18″]

 

Specifikationer

  • Størrelse: 140×200 cm
  • Højde: 65 cm
  • Siddehøjde: 38 cm
  • Sengestørrelse: Dobbeltseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Armlæn og chaiselong
  • Ben: Inkluderet ved levering

Kompromisløs luksus i hjemmet

Hvis du vil have det bedste af det bedste i dit hjem, kan du med fordel overveje denne Idun Lounger sovesofa. Selvom danske Innovation er notorisk kendt for deres høje kvalitet og smukke designs, så har de alligevel overgået sig selv med denne model.

Du får en sovesofa, som i sofastand kan rumme hele familien under hyggelige familiestunder i stuen, når der skal slappes af til en god film, en romantisk aften eller blot til afslapning med en spændende bog.

Den store chaiselong giver ekstra god plads, hvor man rigtig kan flade ud og koble fra. Samtidig giver chaiselongen ekstra plads til overnattende gæster eller til dig selv, hvis du ønsker at anvende din Idun Lounger sovesofa som almindelig seng om natten.

Du får her en sovesofa med god funktionalitet og ekstra plads – både til at ligge eller sidde på. Sovesofaen er nem og enkel at slå ud til seng, når natten falder på, og den er lige så nem og hurtig at slå op til sofa igen i dagtimerne.

Perfekt søvn med posefjedre

Idun Lounger sovesofaen er skabt med en madraskerne af posefjedre. I modsætning til almindelige skumkerne sikrer fjedrene, at din krop får den absolut bedste støtte, både når du sidder og ligger i sofaen.

Ønsker du at anvende sovesofaen som almindelig seng selv, eller har du tit overnattende gæster, så vil i med garanti sætte stor pris på den høje ligge- og søvnkomfort, som netop posefjedre giver.

Du vil have følelsen af at ligge i en almindelig seng, og især hvis du supplerer med en god topmadras, vil du nærmest ikke kunne mærke forskel.

Det skal du tage stilling til

Når du bestiller din Idun Lounger sovesofa, har du en række valgmuligheder, du skal tage stilling til:

  • Farve: Du kan vælge din Idun Lounger sovesofa i 3 standardfarver: Mixed Dance Grey, Soft Icy Blue og Twist Black.
  • Specialstof: Er du ikke helt vild med en af de 3 standardfarver, kan du også vælge at få leveret din sovesofa med specialstof som betræk. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige varianter, og du finder eksempler på stof og billeder på Bedre Nætters hjemmeside.
  • Lounger: Du kan frit selv vælge, om din Lounger (chaiselong) skal monteres på højre eller venstre side af selve sofaen.