Innovation Recast Plus

recast-plusRecast Plus er en super veldesignet og funktionel sovesofa fra danske Innovation. Sovesofaen udstråler med det samme sin høje kvalitet via designet, men rent praktisk er det også et rigtigt godt produkt. Recast Plus er nemlig udstyret med pocket fjedre, hvilket sikrer en god komfort, og det er trods alt noget af det vigtigste, når det kommer til en sovesofa.

Innovation har efterhånden designet og fremstillet en lang række kanon gode sovesofaer, og Recast Plus er en af deres mest populære modeller. Ved første øjekast kunne man mene, at populariteten skyldes designet, men en anden positiv faktor er størrelsen, der passer rigtigt godt til de fleste.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”24″]

Mulige farver: Nist blue, Soft Coral m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”24″]

 

Specifikationer

  • Størrelse: 140×200 cm
  • Højde: 38 cm
  • Fjedre: Pocket
  • Sengestørrelse: Trekvartseng
  • Inkluderer et smart opbevaringsrum

God komfort og størrelse

Sovesofaens design taler nærmest for sig selv – det er enestående – så lad os tale lidt om noget andet. Pocketfjedrene skaber en god komfort, når man ligger ned. Samtidig er benene enormt solide og sofaen er som udgangspunkt ikke hævet ret højt over jorden. Innovation har dog alligevel formået at finde plads til et smart opbevaringsrum, hvor du kan gemme lagner, sengetøj eller lignende.

Størrelsen er på flere punkter optimal. Recast Plus er en del større end en almindelig enkeltseng, men samtidig ikke helt så stor som en dobbeltseng. Det betyder, at der er plads til 2 personer, hvis man virkelig har brug for det. Og når sengen benyttes til en enkelt person, er der rigeligt med plads at ligge på. Sovesofaen er desuden yderst nem at omdanne fra sofa til seng (og omvendt), så rent funktionelt lever den op til alle krav!

Valg af tilbehør og specialstof

Som med de fleste andre sofaer fra Innovation er der mulighed for at vælge specialstof. Det koster lidt ekstra, men beløbet er faktisk ganske fornuftigt, og det giver dig muligheden for at få sovesofaen helt efter din egen smag.

Der er rigtigt mange muligheder, hvis du har tænkt dig at vælge specialstof. Med andre ord kan du få den helt optimale farve og sørge for, at sovesofaen passer godt sammen med den eksisterende indretning i dit hjem. Du kan desuden købe puf eller stol med som tilbehør. Det kan være smart, hvis du vil have sovesofaen til at stå i stuen og derfor har lyst til at omgive sofaen med tilbehør, der passer dertil. Det er dog langt fra et must, og man er på ingen måde tvunget til at købe tilbehør eller specialstof, medmindre man finder det relevant.

Recast Plus lever med sikkerhed op til dine forventninger, så tag et kig på denne sovesofa i dag! Du kan også vælge at tage et kig på den “almindelige” Recast sovesofa.