Innovation Wing

innovation-wingInnovation Wing Sovesofa er en komfortabel sovesofa, både når du sidder i den, og når du sover i den. Du har mulighed for at indstille den på flere forskellige måder, så den passer til, hvordan du godt kan lide at sidde, og hvordan du godt kan lide at ligge. På den måde er den meget fleksibel.

På en Innovation Wing Sovesofa kan du slå armlænene op og ned. Hvis du skal sidde sammen med mange i sofaen, kan det give noget mere plads. Når du bruger sovesofaen som en seng, kan du hæve den ene ende, så du sover med hovedet løftet. Det er godt, når du er syg, men kan også bare være en rar stilling at ligge i. Hvis du holder af at ligge og læse i sengen, er det også rart at kunne hæve hovedenden.

 

Mulige farver: Grå, m.fl.

Specifikationer:

  • 110 x 200 cm i udslået tilstand
  • Ben i forkromet stål
  • Håndlavet madras fra Danmark med 10 centimeter posefjedre
  • Nem at slå ud
  • Ramme i matlakeret sort metal

Sovesofa i moderne udformning

Innovation Wing Sovesofa er lavet i en smart og moderne udformning, hvor ryggen svæver over sofaen, og det er muligt at folde armlænene op som vinger. Den er enkel men alligevel elegant at se på. Den passer godt ind i både stuer med moderne møbler og på teenageværelser med stil.

Sovesofaens lækre skiffergrå betræk passer godt til de fleste andre farver. Hvis du gerne vil holde dit hjem i neutrale sorte og hvide farver, vil den se rigtig flot ud, men kan selvfølgelig også passe ind i et mere farverigt hjem netop på grund af den grå farve.

God til en person eller to der er gode venner

Med sine 110 centimeter er Innovation Wing Sovesofa ikke den bredeste sovesofa på markedet. Hvis din plan er at bruge sovesofaen fast som seng, er det nok smartest, at du sover alene i den. Ellers kan der blive kamp om pladsen. 110 centimeter er dog bredt nok til, at du godt kan sove der sammen med en anden, hvis I er meget gode venner, og det ikke er hver nat.

Fordelen ved, at sovesofaen ikke er så bred, er, at den ikke fylder så meget. Du behøver derfor ikke at rykke rundt på alle møblerne for at få plads til at lave den om til en seng om aftenen. Det er ellers tit det, der afholder folk fra at købe en sovesofa.