Sovesofa tilbud

Er du på jagt efter et godt sovesofa tilbud? I så fald skal du vide, at du er landet på den helt rigtige side. Her på Sovesofaen.dk har vi nemlig samlet en lang række fantastiske tilbud på sovesofaer (bl.a. fra Innovation), så du hurtigt og nemt kan finde dig en flot model og spare en masse penge!

  • Her finder du nogle af de bedste sovesofa tilbud
  • Sammenlign priser og spar penge
  • Opnå store besparelser ved at købe sovesofa online

For at gøre det ekstra nemt for dig, så har vi valgt at sammenligne forhandlernes priser, så du altid er sikker på at købe hos den billigste forhandler. Tag et kig på de forskellige tilbud herunder og gør en ekstra god handel!


Forhandlere med gode sovesofa tilbud

Nedenstående forhandlere er kendt for at have ekstra gode online tilbud på deres sovesofaer. Derfor er de oplagte at se nærmere på, hvis du gerne vil gøre en god handel på nettet. Alle tre forhandlere har gratis fragt. Derudover har Bedre Nætter prisgaranti, hvilket sikrer dig markedets laveste pris.

 

Unoliving.com

Skærmbillede 2016-06-27 kl. 11.35.00

Se tilbud

 

Bedre Nætter

Skærmbillede 2016-06-27 kl. 11.35.13

Se tilbud

 

10 af de bedste sovesofa tilbud lige nu

innovation unfurlUnfurl (Innovation)

Unfurl er en meget populær sovesofa fra den danske producent Innovation. Når den er udslået, måler sovesofaen 120 x 200 cm.

Designet er yderst stilrent og minimalistisk, hvorfor den passer perfekt til langt de fleste skandinaviske hjem.

Derudover er madrassen udstyret med pocketfjedre og håndlavet i Danmark, hvilket gør komforten ekstra høj. Du får altså meget for pengene ved at købe Unfurl.

Prissammenligning
[afp id=”30″]

tjaze-deluxe-sovesofa

Tjaze Deluxe (Innovation)

Tjaze Deluxe er en eksklusiv sovesofa lavet af danske Innovation. Som noget ganske særligt er modellen designet af Flemming Højfeldt og Per Weiss, hvilket gør Tjaze Deluxe ekstra luksuriøs.

I udslået tilstand måler sovesofaen 200 x 140 cm, hvorfor der med fordel kan sove to personer på den. Benene er i øvrigt lavet i rustfrit stål, hvilket giver en god kontrast til det resterende design.

Madrassen er håndlavet i Danmark og består af 10 cm posefjedre, hvilket sikrer dig en god komfort ud over det sædvanlige. Alt i alt en fremragende sovesofa til prisen!

Prissammenligning
[afp id=”28″]

dublexo-innovation

Dublexo (Innovation)

Dublexo er ligeledes en meget moderne og populær sovesofa fra danske Innovation. Denne model bærer præg af et minimalistisk og tidsløst design, hvilket gør den ideel at bruge i danske hjem.

Derudover er liggekomforten ekstrem høj, da madrassen er udstyret med pocketfjedre. Madrassen er i øvrigt håndlavet i Danmark, hvilket sikrer dig en høj kvalitet.

En anden stor fordel ved Dublexo er, at den er udstyret med et smart splitback rygsystem, hvilket gør det muligt at justere den 100% efter dine behov og krav.

Prissammenligning
[afp id=”13″]

asmund-sovesofa-innovation

Asmund (Innovation)

Asmund er en af de mest populære sovesofaer fra Innovation – og med god grund. Den bærer nemlig præg af et meget moderne og lækkert design, der vil få ethvert hjem til at virke mere indbydende.

Derudover er der individuel indstilling af ryglænet, hvilket sikrer dig nogle fantastiske indstillingsmuligheder. De lyse træben fuldender det attraktive design.

I udslået tilstand måler Asmund 115 x 210 cm, hvorfor det ikke burde være noget problem at sove to på sovesofaen. Denne model er uden tvivl et af de bedste tilbud du kan få!

Prissammenligning
[afp id=”4″]

innovation-rhomb

Rhomb (Innovation)

Har du behov for at indrette dit rum på en smart og praktisk måde? I så fald bør du kraftigt overveje at købe denne Rhomb sovesofa fra danske Innovation.

Rhomb er en enkel, men uhyre stilfuld sovesofa, der giver plads til to overnattende personer. Madrassen er håndlavet, hvilket sikrer dig en god søvn natten igennem.

Derudover er den designet af Per Weiss, hvilket er et kæmpe plus ift. eksklusivitet. I udslået tilstand måler Rhomb 140 x 200 cm og har ydermere en siddedybde på 62 cm. En super fin sovesofa til prisen.

Prissammenligning
[afp id=”25″]

innovation-cassius

Cassius (Innovation)

Cassius er en sovesofa som måler 200 x 155 i udslået tilstand. Det betyder, at der med fordel kan sove to personer på den.

Modellen er designet af den dygtige Per Weiss. Madrassen er håndlavet i Danmark med pocketfjedre, hvilket giver dig en fortrinlig komfort.

Sovesofaens ben er lavet i krom, hvilket giver dig en super god kontrast til resten af designet. Du kan i øvrigt tilkøbe en lækker nakkestøtte for at gøre Cassius endnu mere indbydende.

Prissammenligning
[afp id=”7″]

zeal-sovesofa-innovation

Zeal (Innovation)

Zeal er en kompakt og smuk sovesofa, der er udstyret med en siddedybde på 45 cm. Når den er slået ud, måler den 70 x 200 cm, hvilket betyder, at der er plads til en overnattende person.

Zeal er designet af Per Weiss, hvilket er med til at gøre den ekstra luksuriøs. Derudover består madrassen af 10 cm posefjedre – og det er noget som giver dig en super god komfort.

Madrassen er i øvrigt håndlavet i Danmark af Innovation, hvilket også er med til at hæve kvaliteten. Et glimrende køb til for eksempel gæsteværelset!

Prissammenligning
[afp id=”3″]

shin-sano-karupShin Sano (Karup)

Shin Sano er en uhyre minimalistisk sovesofa, der udført i et lækkert nordisk design. Sovesofaen er FSC certificeret og betrækket består af 70% bomuld og 30% polyester.

Den lakerede gavl er ganske nem at slå ud med henblik på at omdanne sofaen til seng. Mange betegner Shin Sano som den perfekte seng til gæsteværelset.

Set til 3.528 kr. hos Unoliving.com


roots-140-karupRoots (Karup)

Roots er ligesom ovenstående – Shin Sano – også en meget enkel og indbydende sovesofa. Sovesofaen er lavet af danske Karup, hvorfor du er garanteret en høj kvalitet.

Roots giver plads til to personer og er i øvrigt udstyret med en smuk træramme i ubehandlet fyrretræ. Trærammen gør det ekstra nemt for dig at omdanne sovesofaen til en velfungerende seng.

Set til 2.940 kr. hos Unoliving.com


poetry karup sovesofaPoetry (Karup)

Poetry er en smuk og elegant sovesofa fra danske Karup. Den er udført i et retrodesign, hvilket passer perfekt til tiden. Lige nu hersker der nemlig en stor trend blandt boligejere, hvor indretningen bærer præg af retroting.

Når Poetry er udslået, måler den 130 x 200 cm, hvilket giver plads til to personer. Madrassen indeholder et uldmix og en skumkerne, hvilket sikrer en god komfort. Denne sovesofa er uden tvivl et godt køb, hvis du mangler en gæsteseng eller lignende.

Set til 6.020 kr. hos Unoliving.com

Køb af sovesofa på internettet er en god ide

Der er ingen tvivl om, at du i langt de fleste tilfælde vil finde de bedste tilbud og priser på sovesofaer ved at handle online. Der findes efterhånden et stort udvalg af online forhandlere af sovesofaer som tit og ofte har ekstra gode ”online tilbud”.

Derfor anbefaler vi altid, at du starter med at kigge på internettet først, når du er på jagt efter en ny sovesofa til hjemmet. Ved at starte på internettet vil du meget hurtigt finde dig et par gode tilbud (måske også udsalg) som vil spare dig for rigtig mange penge i forhold til at købe pågældende model i en fysisk forretning.

Hold øje med nyhedsbreve og rabatkoder

En anden stor fordel ved at handle online er, at du i mange tilfælde har mulighed for at skære yderligere af prisen. Mange online forhandlere tilbyder dig nemlig en rabatkode, hvis du skriver dig op til forhandlerens nyhedsbrev. På den måde kan du altså med stor sandsynlighed skære yderligere 5-10% af tilbudsprisen. I sådan et tilfælde kommer prisen så langt ned, at du med meget stor sandsynlighed ikke kan gøre det billigere ved for eksempel at købe din kommende sovesofa hos IDEmøbler eller JYSK.

Hvornår på året får du de bedste tilbud på sovesofaer?

sovesofa tilbud
Det behøver ikke at være svært at finde et godt sovesofa tilbud!

Dette spørgsmål kan være ret så svært at svare på, da det afhænger af mange forskellige ting. Dog vil vi her på Sovesofaen.dk alligevel forsøge at give et svar som du rent faktisk kan bruge til noget – og ikke mindst lukrere på.

Januar er kendt for udsalg og meget lave priser

Der er ingen tvivl om, at januar er en meget god måned for dig som kunde inden for møbelbranchen. I januar er der tit og ofte ”januarudsalg” hos rigtig mange forhandlere, hvilket giver dig mulighed for at spare mange penge.

Derfor vil vi anbefale dig at købe sovesofa i januar, hvis du er på jagt efter de absolut bedste tilbud. Dog skal du vide, at januarudsalget tit og ofte bærer præg af modeller som udgår eller på anden vis ikke er ”up to date”. Derfor er årets første måned måske ikke den bedste at vælge, hvis du er på jagt efter en meget høj kvalitet. Er der derimod ”blot” tale om en sovesofa til gæsteværelset eller lignende, så er der absolut ingen fare for at købe den i januar.

Køb en brugt sovesofa og spar endnu flere penge

I stedet for at finde et godt sovesofa tilbud, så har du også mulighed for at finde en brugt model. Den helt store fordel ved at købe en brugt sovesofa er, at du med al sandsynlighed vil få den laveste pris på markedet. Brugte møbler sælges stort set altid til langt under tilbudsprisen, hvorfor der altså her er yderligere penge at spare.

Brugte møbler bærer typisk præg af en dårligere kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at brugte møbler tit og ofte har en dårligere kvalitet end helt nye. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv om du vil have en ny og funklende sovesofa eller du kan nøjes med en brugt en af slagsen. En brugt model sparer dig for mange penge. Omvendt vil en ny model holde i flere år. Et dilemma du skal overveje, inden du trykker ”køb”.