Sovesofa til stuen

Der kan være mange gode grunde til at vælge en sovesofa til stuen. En af de bedste grunde er, at du får et uhyre populært møbel som med garanti kan bidrage positivt til stuens indretning og komfort.

Her på siden har vi fundet nogle af de absolut bedste og flotteste sovesofaer til stuen. Derfor kan du trygt læse videre, hvis du gerne vil se eksempler på modeller, der kan få din stue til at blive mere indbydende og komfortabel at opholde sig i.

Sovesofaer til stuen skal være stilfulde og funktionelle

Vælger du at have en sovesofa i stuen, så er det vigtigt, at den er stilfuld og funktionel. Stuen er nemlig et af de mest benyttede rum, hvorfor de dertilhørende møbler godt må være pæne at se på samtidig med, at de er funktionelle. Disse to krav ”design” og ”funktionalitet” ligger bl.a. til grund for nedenstående sovesofaer – som vi har valgt at vise frem.


Dublexo

innovation-dublexo

Dublexo er en topmoderne sovesofa i en meget høj kvalitet. Sovesofaen er lavet af danske Innovation – og allerede dét sikrer dig en tårnhøj kvalitet. Sovesofaen er designet af Per Weiss, hvorfor du kan vide dig sikker på et møbel som er 100% gennemført fra råprodukt til færdigvare. Dublexo har en siddedybde på 56 cm, hvilket passer glimrende til et stuemøbel. Madrassen består af 10 cm pocketfjedre og en integreret topmadras, hvilket giver dig en ligge- og siddekomfort i verdensklasse. Et super oplagt valg til stuen.

Pris

[afp id=”13″]

idun-lounger-sovesofa

Idun Lounger

Idun Lounger er uden tvivl en af de mest eksklusive og luksuriøse sovesofaer du kan få til din stue. Dette fantastiske møbel er lavet af Innovation og har et sofamål på 328 x 146 cm. Idun Lounger betegnes som en meget stilren og eksklusiv sovesofa, der passer perfekt til dig som vil have den bedst mulige kvalitet. En stor fordel ved denne model er, at du faktisk ikke kan se, at der er tale om en sovesofa. Derudover er den udstyret med en madras med posefjedre. Og som nu nok allerede ved, så er posefjedre noget af det absolut bedste at sidde og sove på. Idun Lounger en sovesofa i en kompromisløs kvalitet!

Pris

[afp id=”18″]

sovesofa med chaiselongCassius D.E. Lounger

Cassius D.E. Lounger er en meget anmelderrost sovesofa – og med ganske god grund. Denne luksus sovesofa er nemlig udstyret med nogle af de bedste fjedre på markedet – nemlig Excess Pocket fjedre. Disse fjedre giver dig en komfort langt ud over det sædvanlige. Sovesofaen er i øvrigt lavet af danske Innovation som er et af de bedste mærker. Hvad angår designet, så er det meget enkelt og stilrent, hvilket egner sig glimrende til en moderne stue. Det er også vigtigt at vide, at madrassen er håndlavet i Danmark, hvilket bidrager til en fortrinlig kvalitet.

Pris

[afp id=”8″]

idun-sovesofa-med-opbevaringIdun

Har du en forkærlighed for det simple og æstetiske? I så fald er denne Idun sovesofa fra Innovation det perfekte valg for dig. Denne smukke model er oplagt at bruge i stuen – især på grund af det æstetiske design, der vil få enhver stue til at være meget mere indbydende. Madrassen er udstyret med pocketfjedre og håndlavet i Danmark. Det betyder, at du får en super høj kvalitet og komfort. Når først du har prøvet at sidde i denne sovesofa, så har du meget svært ved at rejse dig igen, fordi den er så god. Modellen får i øvrigt også fine anmeldelser, hvilket vidner om en høj popularitet.

Pris

[afp id=”17″]

Innovation Bragi SovesofaBragi

Bragi er også et godt bud på en sovesofa, der vil egne sig perfekt til stuen. Som du kan se, bærer modellen præg af et luksuriøst design, der indbyder til høj komfort og hygge. Chaiselongen er med til at gøre sovesofaen ekstra ”stuevenlig”. Madrassen består af 12 cm høje posefjedre som er med til at hæve komforten ganske betydeligt. Derudover er madrassen håndlavet i Danmark, hvilket alt andet lige betyder, at du får en markedets absolut bedste kvaliteter. Bragi fra Innovation er uden tvivl en af Sovesofaen.dks favoritter til en sovesofa til stuen.

Pris

[afp id=”6″]

Cubed PlusCubed Plus 140

Cubed Plus 140 er den perfekte sovesofa til den kompakte stue, hvor hver en kvadratmeter skal udnyttes optimalt. Cubed Plus har et elegant design, der passer til langt de fleste stuer i Skandinavien. Derudover er madrassen håndlavet i Danmark og udstyret med nosagfjedre, hvilket giver dig en glimrende kvalitet og komfort. Du har i øvrigt mulighed for at tilkøbe en nakkestøtte til denne model med henblik på at gøre den endnu mere ”stuevenlig”. Benene er lavet i forkromet metal. Metallet skaber en smuk kontrast til resten af sovesofaen. Når Cubed Plus 140 er udslået, måler den 140 x 200 cm.

Pris

[afp id=”34″]

grå-eaton-sovesofaEaton

Denne sovesofa ved navn Eaton er et glimrende valg, hvis du er på jagt efter noget enkelt og funktionelt. Modellen er udstyret med en fin chaiselong, hvor der under den er mulighed for opbevaring. Sædepuderne er lavet i koldskum, hvilket sikrer en glimrende sidde- og liggekomfort. Derudover er Eaton meget nem at omdanne til seng og tilbage til sofa igen. Sovesofaen står i øvrigt på en stabil træramme med nosagfjedre. På den måde kan du være sikker på, at modellen ikke skøjter og ryster under dig, når du sidder eller ligger i den.

Pris

Eaton er set til 7.299 kr. hos Unoliving.com


Wells

Wells SovesofaHvis du er på jagt efter en praktisk og flot sovesofa, så er der ingen tvivl om, at denne Wells er lige noget for dig. Den består af en træramme med nosagfjedre, hvilket giver dig en god siddekomfort. Derudover har du mulighed for at spejlvende sovesofaen, så den passer bedst muligt til din stue. En anden stor fordel er, at du kan opbevare ting og sager i chaiselongen. Det kan for eksempel være ekstra puder og dyner du gemmer der. I udslået tilstand måler Wells 202 x 144 cm, hvorfor der med fordel kan sove to personer på den.

Pris

Wells er set til 4.199 kr. hos Unoliving.com


Guide: Sådan vælger du den helt rigtige sovesofa til stuen

Er du meget i tvivl om, hvilken sovesofa til stuen du bør vælge? Fortvivl ej. Vi har her lavet en lille guide som hurtigt og nemt kan hjælpe dig med at snævre din søgning ind, så du ikke får svært ved at vælge den helt perfekt model.

sovesofa
Sovesofaer til stuen kommer i mange forskellige afskygninger og former.

Find en model som harmonerer med din nuværende indretning og stil

Går du meget op i indretning og stil, så kan det i den grad anbefales at vælge en sovesofa som har et design, der harmonerer med din nuværende indretning i stuen. På den måde kan du skabe en fin sammenhæng mellem møbel og stue, hvilket alt andet lige gør rummet mere indbydende.

Alternativt kan du være lidt mere vovet: Du kan vælge en sovesofa som skiller sig meget ud fra stuens indretning med henblik på at skabe en spændende kontrast, der gør stuen mere levende og energisk.

Brug tests og anmeldelser som en hjælpende hånd

Det kan også være en ganske god hjælp at læse tests og anmeldelser af sovesofaer. På den måde får du en viden om, hvad andre mener om specifikke modeller og brands. Denne viden er uden tvivl en du kan bruge i forhold til dit eget valg af ”stue-sovesofa”. Dog skal du passe på ikke at stole blindt på de anmeldelser du læser, da folk har forskellige præferencer og lignende. Det er ikke sikkert, at Fru Jensen har de samme krav til kvalitet og design som du selv har.

Husk du kan få mange forskellige betræk/farver

Sidst men ikke mindst skal du huske, at du typisk har mulighed for at få en enkelt model i mange forskellige betræk og farver. Det vil altså sige, at du har meget stor valgfrihed i forhold til betræk og farve. Dette kan komme dig til gode, hvis du som førnævnt er på jagt efter en sovesofa, der kan komplementere din nuværende stueindretning.