Anmeldelser af sovesofaer

Inden du beslutter dig for at bruge flere tusinde kroner på en ny sovesofa, så er det altid en god ide at læse anmeldelser og anbefalinger med henblik på at gøre et så godt køb som muligt. Her på siden ser vi nærmere på udvalgte sovesofaer, der har fået ekstra gode anmeldelser af glade brugere. Se de anmelderroste sovesofaer herunder.

Nedenstående anmeldelser stammer alle fra forhandleren Bedre Nætter. 

zeal-sovesofa-innovationZeal

Zeal er en uhyre elegant og komfortabel sovesofa, hvilket i høj grad har gjort den så anmeldelser rost som den er. Den er designet af Per Weiss, hvilket giver dig en eksklusiv model ud over det sædvanlige. Derudover betegner mange den også som en ”daybed”, hvor du hurtigt kan tage dig en lille lur eller sidde og læse avisen. Sovesofaen har plads til en person og har i øvrigt en siddehøjde på 41 cm.

Anmeldelser
zeal-anmeldelse-1zeal-anmeldelse-2
Video

Prissammenligning
[afp id=”3″]

Recast

innovation recastHvis du er på jagt efter en stilfuld og yderst komfortabel sovesofa, så er der bestemt ingen tvivl om, at denne Recast fra Innovation er et perfekt valg. Designet er dansk og madrassen er ligeledes håndlavet i Danmark, hvilket giver dig en uovertruffen kvalitet. Den måler 140 x 200 cm, hvorfor der med fordel kan sove to personer på sovesofaen. Derudover er madrassen udstyret med posefjedre, hvilket gør liggekomforten ekstra høj. Et perfekt valg til dig som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Anmeldelser
recast-anmeldelse-sovesofa
Video

Prissammenligning
[afp id=”33″]

Debonair

innovation-sovesofa-debonairDebonair er ligeledes en sovesofa som får fine anmeldelser. Sovesofaen er lavet af INNOVATION, hvilket garanterer dig en høj kvalitet – både design- og kvalitetsmæssigt. Madrassen er håndlavet i Danmark og består af 10 cm høje posefjedre, hvilket giver dig en super komfort. Når den er udslået, måler den 130 x 200 cm, hvorfor det i de fleste tilfælde ikke burde være noget problem at sove to personer på den. Benene og rammen er i øvrigt lavet i matlakeret sort metal.

Anmeldelser
debonair-sovesofa-anmeldelse
Video

Prissammenligning
[afp id=”12″]

Cubed 140 Deluxe

sovesofa i læderCubed 140 Deluxe er en eksklusiv sovesofa fra danske INNOVATION. Denne sovesofa har fået et væld af gode anmeldelser – og med god grund. Den bærer nemlig præg af et luksuriøst design kombineret med en komfort ud over det sædvanlige. En af de helt store fordele ved Cubed 140 Deluxe, det er uden tvivl funktionaliteten. Den er nem at slå ud og lave om til soveplads (se hvordan i videoen herunder). Det oplagte valg til det kompakte værelse, hvor pladsen er trang.

Anmeldelser

cubed-140-deluxe-anmeldelse

Video
https://www.youtube.com/watch?v=Qu71pcNG0a8
Prissammenligning
[afp id=”10″]

Supremax Deluxe Excess Lounger

supremax-lounger-excessDenne stilrene sovesofa ved navn Supremax Deluxe Excess Lounger er det bedste valg, hvis du går op i design, kvalitet og funktionalitet. Sovesofaen har fået et væld af stærke anbefalinger, hvilket man sagtens kan forstå. Denne model fra INNOVATION er nemlig i en klasse for sig. Du finder posefjedre i madrassen, hvilket sikrer dig en uovertruffen komfort. Derudover er benene lavet i krom, hvilket skaber en fantastisk kontrast til resten af sovesofaens design. Krom benene er i øvrigt også med til at forlænge sovesofaens levetid og ikke mindst gøre den vanvittig stabil at sidde eller ligge i. Et super godt køb!

Anmeldelser

supremax-deluxe-anmeldelse

Video

Prissammenligning
[afp id=”27″]

Sovesofaer med gode anmeldelser er et godt køb!

Det er bestemt en fornuftig ide at gå specifikt efter de sovesofaer som får flotte anmeldelser og anbefalinger. En god anmeldelse eller anbefaling er nemlig et meget klart signal om, at pågældende sovesofa er værd at købe.

Lyt til andres erfaringer

Det er som regel altid en god ide at lytte til andres erfaringer, når det kommer til køb af møbler. Det gælder bl.a. erfaringer om:

  • Forhandleren
  • Pågældende møbel
  • Vedligeholdelse
  • m.m

Ved at lytte til andres erfaringer slipper du for at begå de fejl som andre måske har begået. Derudover får du også en viden du helt konkret kan bruge til at foretage det bedste køb af møbler – for eksempel sovesofaer. Derfor anbefaler vi altid, at du søger råd og vejledning hos dine bekendte ELLER læser med her på siden, hvor vi har hjulpet dig med at finde de mest anmelderroste sovesofaer.

Glem ikke dit eget behov

Det er vigtigt, at du ikke sætter din lid 100% til andres erfaringer. For hvem siger, at andre har de samme behov som dig? Det er vigtigt, at din kommende sovesofa matcher dine behov. Derfor skal du passe på med at lytte til andre, der ikke har det helt samme behov som dig. Det kan for eksempel være, at du ønsker en dyrere og mere kvalitetsfyldt sovesofa, hvorimod din ven tidligere har købt en billig model som ikke just er kendt for at have en lang levetid.