Sovesofa med chaiselong

Er du på jagt efter en sovesofa som gerne må ligne en sofa mest muligt? I så fald er det oplagt at købe en sovesofa med chaiselong. Denne type minder nemlig meget om en helt almindelig sofa, hvorfor den er perfekt at bruge i stuen. Derudover er en chaiselong sovesofa også kendt for at være ekstra komfortabel, da der er mulighed for at smide benene op og slappe af på bedst mulig vis.

Herunder har vi fundet syv af de bedste chaiselong sovesofaer du kan købe online.

Innovation Bragi SovesofaInnovation Bragi

Bragi er uden tvivl en af de flotteste sovesofaer med chaiselong. Designet er enkelt og meget funktionelt. Når modellen er udslået måler den 140 x 200 cm. Madrassen er udstyret med 12 cm posefjedre, hvilket giver dig en komfort ud over det sædvanlige. Derudover bør det nævnes, at madrassen er håndlavet, hvilket sikrer dig en umådelig høj kvalitet. Uden tvivl en af de bedste sovesofaer til prisen!

[afp id=”6″]

Wells SovesofaWells sovesofa

Denne sovesofa fra Unoliving.com er en prisvenlig model, der er dejlig at sidde i. Den er udstyret med en tilpas chaiselong, der lader dig slappe af på den helt rigtige måde. Derudover er der opbevaringsmuligheder under chaiselongen, hvilket er uhyre smart. Sovesofaen kan spejlvendes, hvis der er behov for det. Derudover sikrer sædepuderne i koldskum, at du sidder komfortabelt og rart.

Wells sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Carl Lux SovesofaCarl Lux sovesofa

Carl Lux er en klassisk sovesofa som kan købes hos Unoliving.com. Den er lavet i en smart koksgrå farve, hvilket gør den perfekt til langt de fleste skandinaviske hjem. Ligesom med Wells har du mulighed for opbevaring under chaiselongen, hvilket er en meget populær funktion. Den er udstyret med bonell fjedre som giver dig en god komfort.

Carl Lux sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Eaton SovesofaEaton sovesofa

Eaton er en sovesofa med chaiselong som er bygget på en stærk træramme. Sædepuderne er lavet i koldskum, hvilket giver dig en tilfredsstillende komfort. Derudover er denne sovesofa uhyre nem at omdanne til soveplads, hvilket er en vigtig funktion for langt de fleste. En anden stor fordel ved denne model er, at den er nem at vedligeholde. En fugtig klud på betrækket er i de fleste tilfælde rigeligt, hvis der for eksempel er spildt.

Eaton sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

idun-lounger-sovesofaInnovation Idun Lounger

Idun Lounger fra Innovation er en sovesofa som ikke tåler sammenligning. Den er nemlig i en klasse for sig, hvilket designet i høj grad også vidner om. Denne sovesofa fra danske Innovation er det perfekte køb til den moderne stue. Posefjedrene i madrassen sikrer dig en høj komfort, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om du kommer til at sove godt – for det gør du uden tvivl! Sofaen måler 328 x 146 cm.

[afp id=”18″]

clubber-sovesofaInnovation Clubber

Clubber en meget populær sovesofa fra Innovation. Designet er lækkert og elegant, hvilket falder i manges smag. Derudover får sovesofaen meget gode anmeldelser fra diverse kunder, hvilket også vidner om en model, der altså bærer præg af en høj kvalitet. Clubber er i øvrigt meget nem at omdanne til seng, hvorfor det bestemt ikke er noget du bør bekymre dig om.

[afp id=”9″]

long-horn-sovesofaInnovation Long Horn

Hvis du er på jagt efter sovesofaen med den højeste komfort, så er der ingen tvivl om, at Long Horn er et super godt bud. Denne sovesofa er designet af Per Weiss tilbage i 2008. Designet er ganske unikt og vil uden tvivl bidrage positivt til din indretning. Long Horn er udstyret med Excess Pocket fjedre, hvilket betyder, at komforten er umådelig høj. Eller sagt på en anden måde: Long Horn er yderst dejlig at sidde og-/eller sove i.

[afp id=”19″]

Hvorfor vælge en chaiselong sovesofa?

Der kan være mange forskellige grunde til at vælge en sovesofa med chaiselong. Langt de fleste vælger denne type pga. det giver en større komfort. Der findes ikke noget bedre end at smide benene op på chaiselongen efter en lang dag.

Derudover vil en chaiselong sovesofa også passe perfekt til stuen, da den til forveksling minder om en ganske almindelig sofa. I øvrigt har en sovesofa med chaiselong tit og ofte gode opbevaringsmuligheder, hvor bl.a. tæpper, puder, dyner osv. kan gemmes væk, når sovesofaen ikke bliver brugt som seng.

Husmortip: Udstyr sovesofaen med et lagen – så holder den længere

Hvis du gerne vil have, at din sovesofa med chaiselong kan holde i mange år, så anbefales det at bruge et lagen, når du eller gæster skal sove på den. Sovesofaen bliver nemlig meget hurtigere slidt, hvis ikke der er et lagen til at opsamle den fugt som kroppen afgiver i løbet af natten. Lagnet kan du evt. opbevare i hulrummet under chaiselongen. På den måde kan du hurtigt og smart finde lagnet frem, når der er brug for det.

Vi anbefaler: INNOVATION sovesofaer med chaiselong

sovesofa med chaiselong
INNOVATION laver bl.a. denne seje sovesofa med chaiselong

Er du typen, der gerne vil have maksimal kvalitet for pengene, så er der bestemt ingen tvivl om, at du skal vælge INNOVATION chaiselong sovesofaer. INNOVATION er nemlig efter vores vurdering det ubestridte bedste mærke som laver sovesofaer.

INNOVATION er det bedste brand på markedet

INNOVATION bliver af mange vurderet til at være det bedste brand på markedet, når det kommer til sovesofaer – og med god grund. Brandet er kendt for en kompromisløs kvalitet samtidig med, at designet sidder lige i skabet. Som du kan se på ovenstående modeller fra INNOVATION, så er der tale om meget stilfulde sovesofaer som vil passe til langt de fleste moderne hjem. 

Stort udvalg til gode priser

En anden fordel ved INNOVATION sovesofaer er, at de laver så mange forskellige modeller og typer. På den måde har du typisk meget nemt ved at finde en model som tiltaler dig. Derudover er priserne også ganske fair i forhold til den høje kvalitet du får. Alt i alt er der tale om et verdensklasse brand som i øvrigt stammer fra Danmark.