Innovation Myk Sovesofa

innovation-myk-sovesofa

Innovation Myk Sovesofa er først og fremmest en flot og moderne sovesofa, der vil give noget farve til din hverdag og ikke mindst dit hjem. Derudover er det en rigtig smart sovesofa, der er så bred, at du ikke behøver at slå den ud om aftenen, hvis du skal sove alene på den.

Sovesofaen er 80 centimeter bred, når den er slået sammen, og du kan derfor fint sove alene på den. Når Innovation Myk Sovesofa bliver slået ud, er den 160 centimeter bred, og du kan derfor nemt og behageligt sove der sammen med en anden.

Kan købes hos Unoliving.com

Specifikationer:

  • Puder er inkluderet
  • 160 x 200 centimeter i udslået tilstand!
  • Ben i lakeret egetræ
  • Madras med pocketfjedre

Sovesofa med mange funktioner

For mange er det besværligt og irriterende at skulle slå deres sovesofa ud, når de skal i seng. Hvis du hører til en af dem, kan du med Innovation Myk få en sovesofa, hvor det ikke er et problem. Du fjerner bare de to puder, der fungerer som ryglæn, og så er du klar til at gå i seng. Hvis du har en gæst, kan du folde sovesofaen ud, så der er plads til jer begge. Innovation Myk bliver dermed virkelig et multifunktionelt møbel. Den kan både fungere som sofa, enkeltmandsseng og dobbeltseng.

Innovation Myk Sovesofa er lavet i et smart design, der vil passe ind i det modebevidste hjem. Det kan være svært at indrette et lille hjem, så det både er praktisk og stilrent, men med denne sovesofa er du hjulpet godt på vej.

Puder kan bruges på flere forskellige måder

Der følger to puder med til Innovation Myk Sovesofa. De har den samme smarte, gule farve som sofaen. Puderne kan bruges på rigtig mange forskellige måder, så de passer perfekt til, hvordan du foretrækker at sidde eller ligge.

Du kan sætte puderne op af væggen og bruge dem som ryglæn. På den måde får du en behagelig sofa, hvor der nemt kan sidde tre personer. Du kan også sætte puderne ude i siden, så de kommer til at fungere som armlæn. Eller du kan vælge en kombination af de to, hvor du bruger den ene pude til armlæn og den anden pude til ryglæn.

Endelig kan du også bruge puderne, når du sover i sengen. Hvis du holder af at sove med hovedet højt, kan du lægge din hovedpude oven på en af puderne.