Sovesofa til teenager

Mange teenagere har et brændende ønske om at få deres egen sovesofa – og med god grund. Sovesofaen er nemlig det perfekte ”teenage-møbel”, da du får sofa og seng i ét og samme produkt – og det er uden tvivl noget mange unge mennesker synes rigtig godt om.

Her på siden har vi fundet nogle af de mest populære sovesofaer til teenagere. På den måde får du en meget god fornemmelse af, hvilke modeller og brands som er værd at holde ekstra godt øje med – hvis du altså er på jagt efter en sovesofa til teenagere. Derudover har vi også sammenlignet en række udvalgte forhandleres priser, så du ikke betaler for meget for din nye sovesofa.

Long Horn er moderne og med chaiselong

long-horn-sovesofa

Long Horn er en sovesofa til teenageren med smag for kvalitet. Den er lavet af danske Innovation, hvilket betyder en høj kvalitet.

Madrassen er udstyret med Excess Pocket fjedre, og det er noget som sikrer dig en meget høj komfort – både når du sidder og ligger i den.

Når Long Horn er udslået, måler den 140 x 210 cm. Det giver altså plads til to personer. Modellen er i øvrigt designet af Per Weiss og fungerer perfekt som ”loungemøbel”.

Sammenligning af pris

[afp id=”19″]

Trym – Et enkelt og stilrent valg

trym-sovesofa-innovation

Trym er en meget elegant og stilren sovesofa, der passer perfekt på det stilfulde teenageværelse. Sovesofaen er lavet af Innovation og madrassen er håndlavet i Danmark – og det er lig med en høj kvalitet og komfort.

Med denne sovesofa kan du på en nem og smart måde opbevare dit sengetøj under madrassen. Derudover fås den med forskellige farver og specialstof.

Som du nok kan se er designet meget enkelt. Og det er netop det simple udtryk, der har gjort Trym så populær blandt teenagere som den er.

Sammenligning af pris

[afp id=”29″]

Upend – En klassisk sovesofa til teenager

upend-innovation-sovesofa

Upend er ligeledes en meget elegant sovesofa fra danske Innovation. Denne model er også udstyret med posefjedre for en komfortabel og optimal nattesøvn.

Den måler 137 x 190 cm, hvorfor det burde være muligt at sove to personer på den. Derudover er den udstyret med armlæn og flotte ben i krom.

Upend får i øvrigt nogle ganske fine anmeldelser af nuværende og tidligere købere. Anmeldelser som er værd at tage med i overvejelserne, når du skal finde din nye sovesofa til teenageværelset.

Sammenligning af pris

[afp id=”31″]

Debonair er smart og funktionel

innovation-sovesofa-debonair

Debonair er en Innovation sovesofa som uden tvivl hylder 50’er og 60’er stilen. Denne model vil passe perfekt på teenageværelset, hvor stilen godt må være lidt retro.

Den måler 130 x 200 cm og er uhyre nem at omdanne fra sofa til seng. Derudover får den nogle af markedets bedste anmeldelser.

En af de helt store fordele ved denne sovesofa er, at du kan få den i et væld af forskellige farver. På den måde kan du finde en farve, der matcher dit værelse helt perfekt!

Sammenligning af pris

[afp id=”12″]

Oldschool – Et godt valg til teenageværelset

Oldschool

Oldschool er uden tvivl en meget særpræget sovesofa, der bærer præg af et meget eksklusivt design i Chesterfield-stil. Denne model er det perfekte valg til drengerøven, der gerne vil have et stilfuldt møbel på værelset.

Selvom du måske tror, at denne sovesofa ikke er god at sove på, så tager du fejl. Oldschool fra Innovation er nemlig udstyret med pocketfjedre, hvilket giver dig en søvnkomfort som er bedre end langt de fleste senge.

Ryglænet kan i øvrigt indstilles i to positioner. I udslået tilstand måler Oldschool 115 x 210 x 38 cm. Madrassen er håndlavet i Danmark, hvorfor du bestemt ikke skal bekymre dig om kvaliteten.

Sammenligning af pris

[afp id=”21″]

Top 3: Derfor elsker teenagere sovesofaer

Der er nogle helt særlige grunde til, at teenagere har en umådelig stor kærlighed til sovesofaer. Tre af de største grunde kan du læse mere om herunder.

Det er ”sejt” have en sofa på teenageværelset

For rigtig mange unge er det ”sejt” at have en sovesofa stående på teenageværelset. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, der for mange symboliserer ”ungdom” og ”kreativitet”. Derfor er dette møbel blevet så populært blandt teenagere som det er. Prøv at spørge din omgangskreds: Du bliver overrasket over, hvor mange bekendtskaber som har eller har haft en sovesofa, da de var teenager. 

sovesofa til teenager
Upend er en fantastisk sovesofa til teenager.

Sovesofaen er praktisk og sparer plads

En anden god grund er, at sovesofaen er pladsbesparende. Mange modeller er nemlig designet på en måde, hvor hver en kvadratmeter bliver udnyttet til fulde. Du kan for eksempel få små og kompakte sovesofaer og ikke mindst store med chaiselonger og lignende. Til et mindre teenageværelse vil sovesofaen være et super godt valg, da der så er mulighed for at have både seng og sofa på værelset. Dette er især fordelagtigt, når vennerne er på besøg og der skal ses film og snakkes. 

Det perfekte møbel når vennerne/veninderne overnatter

I forlængelse af ovenstående så er sovesofaen et glimrende møbel, når vennerne og veninderne skal overnatte. Det tager ikke mange sekunde at omdanne sovesofaen til en to personers-seng. Derudover er det også meget rart at have en sofa på værelset som teenager. På den måde er der rig mulighed for at sidde sammen og snakke, surfe på de sociale medier eller se en god film på Netflix.