Sovesofa med opbevaring

En sovesofa med opbevaring er et af de smarteste møbler du kan købe. Først og fremmest får du et multifunktionel møbel i form af sofa og seng. Dertil er der opbevaringsmuligheden som gør det nemt og elegant at gemme dyner, puder, tæpper osv. af vejen.

Her på siden har vi undersøgt, hvilke sovesofaer med opbevaring som findes. I vores undersøgelse har vi gjort meget ud af at finde de bedste sovesofaer med opbevaring til prisen. Og det er der kommet følgende modeller ud af:

Cubed PlusCubed Plus

Cubed Plus er udstyret med fjedre og lækkert stof. Det gør den behagelig, når du skal sove – men også når du blot skal sidde på den. Det danske brand Innovation står bag Cubed Plus, og den må siges at være ideel, hvis du lider af pladsmangel og skal have en smart og kompakt sovesofa til en fornuftig pris – og med opbevaring. Der er desuden mulighed for at få den med specialstof eller i en unik farve.

[afp id=”34″]

idun-sovesofa-med-opbevaringIdun sovesofa

Idun er en sovesofa, der formår at kombinere æstetik og funktionalitet på bedst mulig vis. Den giver samtidig mulighed for opbevaring af sengetøj, hvilket mange sætter pris på. Idun er pæn at have stående i stuen eller på et værelse, og samtidig er den yderst god at sidde på og ligge i. Det skyldes primært de pocketfjedre, som du finder i madrassen, men det skyldes ligeledes den lækre overflade. Idun er både smart og komfortabel, så det er på mange måder et perfekt valg.

[afp id=”17″]

innovation recastRecast sovesofa

Med et moderne og stilrent look har Recast etableret sig som en af de mest populære sovesofaer for tiden. Det smarte design tillader, at du sagtens kan have den stående i stuen, uden nogle gæster sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten. Samtidig er Recast yderst behagelig, og under madrassen finder du et smart opbevaringsrum. Da denne sovesofa desuden er enormt billig, hvis vi sammenligner med lignende modeller, står det hurtigt klart, at Recast er en sovesofa, der er værd at overveje.

[afp id=”33″]

sovesofa i læderCubed 140 Deluxe

Det er sjældent, du finder sovesofaer, som er luksuriøse, men relativt prisvenlige på samme tid – Cubed 140 Deluxe må dog siges at være en undtagelse. Denne sovesofa er enormt funktionel og fylder ikke det helt store, når den står i sin sofaform. Den er dog stadig æstetisk imponerende, og vi må heller ikke glemme den gode komfort. Alt i alt er Cubed 140 Deluxe altså et fint valg – i hvert fald hvis du ønsker funktionalitet på højeste plan.

[afp id=”10″]

 

trym-sovesofa-innovationTrym sovesofa

Hvis du er på jagt efter en moderne og elegant sovesofa, finder du ikke ret mange, der er bedre end denne model fra Innovation. Trym er en solid sovesofa på mange forskellige måder – den er pæn at have stående, behagelig at ligge i, og den har opbevaringsplads under madrassen. Det gør den helt overordnet til et perfekt valg, hvis du skal bruge en god all-rounder. Komforten er i top takket være pocketfjedre, mens du ved at vælge specialstof kan få lige det design, du brænder efter.

[afp id=”29″]

lysegrå-sovesofa-wellsWells sovesofa i lysegrå

Denne Wells model er den perfekte sovesofa til gæsteværelset. Den tilbyder opbevaringsplads lige under chaiselongen, hvilket er lækkert, hvis du har pladsmangel – eller hvis man blot ønsker at være praktisk. Med kanon gode sædepuder og rygpuder, kan du hurtigt forberede dig på at sidde godt. At Wells samtidig er enormt billig er bare endnu en fordel. Den lave pris på 3779,- gør, at de fleste kan være med. Et smart valg!

Wells sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Eaton sovesofa

grå-eaton-sovesofa

Eaton er en yderst fornuftig sovesofa, hvis du gerne vil have den til at stå i hjørnet af stuen eller gæsteværelset. Den har et smart design, som gør, at man sagtens kan tillade sig at have den stående, og derudover finder du et uhyre smart opbevaringsrum under sædet. Sofaen er let at omdanne til en seng, hvorfor den lever op til alle de praktiske formål. Hvis designet falder i din smag, kan vi altså konstatere, at Eaton bestemt er værd at overveje!

Eaton sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Silas sovesofa

silas-sovesofa-med-opbevaringDen ultra simple Silas sovesofa er et oplagt valg, hvis du ønsker en god og kompakt model, der lever op til alle de funktionelle krav – men som samtidig ikke er enormt dyr. Den er behagelig at bruge og har en acceptabel størrelse. Dermed bør det helt sikkert være muligt at få en god nattesøvn. Silas sovesofaen har selvfølgelig også et smart opbevaringsrum, hvor man kan have sengetøj eller noget andet liggende. En kompakt all-rounder!

Silas sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Sovesofaer med opbevaring er meget populære

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at sovesofaer med opbevaring er meget populære. For det er virkelig smart at kunne gemme dyner, tæpper, puder, lagner osv. væk i sovesofaens hulrum. På den måde ligger alle tingene ikke og flyder fremme, hvilket får det pågældende rum til at se meget mere nydeligt ud.

sovesofa med opbevaring
Recast fra INNOVATION er en super populær sovesofa med opbevaring.

Perfekte til mindre rum og lejligheder

En sovesofa med opbevaring er uden tvivl skabt til mindre rum og små lejligheder. Hvis pladsen er trang, så gælder det om at udnytte hver kvadratmeter bedst muligt. I den forbindelse er sovesofaer med opbevaring som sendt fra himlen.

Her har ud nemlig mulighed for at udnytte pladsen bedst muligt i form af det smarte opbevaringsrum. Især de studerende køber mange sovesofaer med opbevaring, da de små studieboliger typisk ikke tillader en seng OG en sofa.

På jagt efter et godt tilbud?

Hvis du gerne vil gøre en ekstra god handel, når du skal købe en sovesofa med opbevaring, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores tilbudsside. På denne side har vi nemlig samlet nogle af de bedste tilbud på sovesofaer lige nu. Hvis du er heldig, kan du finde et godt tilbud på en sovesofa med opbevaring og dermed spare en masse penge. Og som studerende på SU er det i den grad rart, når der er udsigt til at spare penge.