Karup Fresh

fresh-karup-sovesofaSom navnet ganske fint antyder, er denne sovesofa et perfekt eksempel på et møbel, der hurtigt frisker lidt op i stuen eller på værelset. Fresh er lavet af Karup og minder egentlig meget om de øvrige sovesofaer, som brandet er kendt for at designe – Fresh sovesofaen har nemlig et moderne skandinavisk design, og der er i høj grad sat fokus på, at den skal være nem at omdanne fra sofa til seng.

Dermed skiller Fresh sig altså primært ud ved designet. Her har den nemlig et stel i lyst fyrretræ og ikke mindst den lysegrå madras, der også trækker blikke til sig. Fresh lever altså på flere punkter op til, hvordan en moderne sovesofa skal se ud.

Mange sætter dog funktionaliteten og komforten over det designmæssige, og her er det også svært at blive skuffet. Fresh sovesofaen er som bekendt enormt let at ændre på, og da du samtidig ligger godt på den (materialet er en kombination af uldmix og skumkerne) står det hurtigt klart, at det er en rigtig god sovesofa til prisen. Karup har flere lignende modeller, så du kan eventuelt vælge at kigge lidt videre, men Fresh vil uden tvivl leve op til de fleste af dine krav, hvis du skulle ende med at vælge den!

Se pris på sovesofaen