Swedese sofa

swedese-sovesofaI 1945 blev Swedese grundlagt af brødrene Jerker og Yngve Ekström samt Sven Bertil Sjöqvist. Disse tre formåede at stable et succesfuldt og anerkendt brand på benene som i dag er kendt for at lave nogle af Skandinaviens smukkeste møbler herunder sofaer.

Swedese sovesofaen kan købes hos Livingshop.dk

Møblerne er alle designet med udgangspunkt i de stolte, skandinaviske designtraditioner. Yngve/Swedese var sammen med blandt andre Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Bruno Mathsson med til at sætte skandinavisk design på verdenskortet.

Swedese Just – Designet af Lars Pettersson i 2002

Swedese Just er en af markedets flotteste sovesofaer!
Swedese Just er en af markedets flotteste sovesofaer!

Swedese Just er en super luksuriøs (sove)sofa, der er designet af Lars Pettersson tilbage i 2002. Just betegnes som en meget praktisk og ikke mindst simpel sovesofa. Dog er det selvfølgelig designet som beundres absolut mest!

En af de store fordele ved Just-modellen er, at du kan lægge ryglænet tilbage i forskellige positioner. På den måde kan du på meget hurtig vis lave en ekstra soveplads. Der er ingen tvivl om, at denne sovesofa er det perfekte valg, hvis du elsker designermøbler og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Mål:

  • Højde: 75 cm
  • Bredde: 230 cm
  • Dybde: 88 cm

Hvor kan sovesofaen købes?

Swedese Just kan købes hos Livingshop.dk, hvor den er set til 27.373 kr. med den billigste polstring.

Leveringstiden er i øvrigt ca. 5-7 uger.

Relevante links:

www.swedese.com