Innovation Recast

recast-sovesofa-innovationSkal du bruge en topmoderne sovesofa i tidens mest efterspurgte stil, så er denne Recast sovesofa fra danske Innovation perfekt til dig. Recast er skabt af danske Innovation, som er en ekstrem populær leverandør af møbler i høj kvalitet, hvor funktionalitet såvel som design og levetid er i højsædet.

Recast er et pragteksemplar på en moderne sovesofa, hvor æstetik og funktionalitet kombineres på bedste og mest effektive vis. Innovation har virkelig imponeret med deres Recast sovesofa, som er blevet en af kundernes absolutte favoritter. Dette skyldes i høj grad også den store komfort, du får med sovesofaen – både når du sidder og ligger ned.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”33″]

Mulige farver: Blå, Soft Coral, Grå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”33″]

 

Specifikationer Recast sovesofa

  • Størrelse: 140×200 cm
  • Højde: 38 cm
  • Sengestørrelse: Dobbeltseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Opbevaring
  • Ben: Inkluderet ved levering

60’er trends i moderne stil

Innovation har formået at kombinere de moderne retro linjer med den hittende minimalistiske, skandinaviske stil på bedste vis med deres Recast sovesofaen.

Recast er udstyret med flotte træben og en udformning af madras og puder, der bringer tankerne tilbage på 60’erne. Denne stil er højaktuel og utrolig populær i mange danske hjem i disse år, og samtidig formår udtrykket at være tidløst smart, så sovesofaen vil stå klart og stilrent frem i hjemmet i mange år fremover.

Foruden det kreative og smukke, visuelle design, så byder Recast også på en søvnoplevelse ud over det sædvanlige. Mens mange sovesofaer af lav kvalitet har tendens til at give en urolig søvn, så sikrer de indbyggede pocket fjedre i Recast sovesofaen, at du får en ligge- og soveoplevelse, der læner sig meget tæt op ad en almindelig dobbeltseng i høj kvalitet.

Top 3 fordele ved Recast sovesofa

Du får mange praktiske og æstetiske fordele ved at vælge en kvalitetssovesofa som Recast – herunder har vi udvalgt de 3 vigtigste fordele, som du kan nyde godt af med din nye Recast fra Innovation:

  • Pladsbesparelse – Med Recast får du både en sofa og en seng i ét møbel, og samtidig får du ekstra opbevaringsplads under madrassen. Dette sikrer ekstra god pladsbesparelse, hvilket er dejlig praktisk i mindre hjem eller små rum.
  • Billig pris – Selv når du investerer i en sovesofa af høj kvalitet og moderne design som denne model, så kan du alligevel sparer en hel del penge, da du kun behøver at købe ét møbel frem for to separate.
  • Indretning – Når du vælger en moderne og stilren sovesofa til dit hjem, får du samtidig et møbel, som kan anvendes aktivt som en del af din boligindretning. Dette gælder både for stue, kontor, soveværelse eller gæsteværelse.