Innovation Asmund

asmund-sovesofa-innovationDer er mange grunde til at anskaffe en sovesofa – og af den årsag er der også et stort udvalg. Vi forsøger dog hele tiden at guide vores læsere frem til lækre sovesofaer, således det bliver lidt lettere at vælge – i denne omgang anbefaler vi modellen ‘Asmund’ fra Innovation Living.

Det danske designfirma Innovation Living har efterhånden etableret sig som et af markedets bedste, når det kommer til smarte sovesofaer. Brandet har en lang række flotte produkter, og hvis du er på jagt efter en god all-round sofa, må Asmund siges at være et stærkt valg.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”4″]

Mulige farver: Grå, Grøn, Blå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”4″]

Bemærk at priserne fra Bedre Nætter og Unoliving.com er MED armlæn.

 

Fordele ved Asmund

  • Moderne, minimalistisk design
  • 115 x 210 cm – rigeligt med plads
  • Pocket fjedre
  • Masser af modificeringsmuligheder

Når vi taler om Asmund sovesofaen, er der flere interessante ting at komme ind på. Først og fremmest kunne vi eksempelvis nævne det yderst minimalistiske design, der i den grad signalerer, at sofaen kommer fra en moderne dansk producent, som har styr på sagerne. Designet på sovesofaen er ofte dét, som køberne går mest op i, og eftersom Asmund i det hele taget er en pæn og stilren sofa, er det en stærk årsag til at købe den.

Dens størrelse på 115 x 210 gør den en lille smule større end de fleste sovesofaer, og mange ser netop denne størrelse som optimal. Den fylder ikke for meget at have stående, men giver stadig fint med plads til to personer, der skal sove på den.

Det sidste store argument for at vælge Asmund er, at du har en lang række muligheder for selv at modificere det yderste materiale + design. Det koster godt nok lidt ekstra, men hvis du virkeligt er interesseret i at få sofaen med en anden type stof eller sågar i en alternativ farve, så er det altså en mulighed.

Sådan finder du den rette sovesofa

Her hos Sovesofaen.dk har vi et par generelle guidelines for, hvordan du finder den bedst mulige sovesofa. ‘Asmund’ lever naturligvis op til disse, men hvis du også gerne selv vil ud at kigge lidt på udvalget, vil vi gerne give et par gode tips med på vejen.

Som tidligere nævnt er designet yderst vigtigt, da sovesofaen formentligt bliver en vigtig del af det rum, hvori den kommer til at stå. Designet er især relevant at fokusere på, hvis du vil have din sovesofa til at stå i stuen – her bliver den formentligt set lidt oftere end ellers af dine gæster. Så vælg et moderne og godt look, som også lever op til din personlige stil.

Dernæst bør du altid se lidt nærmere på specifikationerne. Eksempelvis om sovesofaen har nogle funktioner, som gør, at den skiller sig ud fra mængden. Kig desuden på størrelsen, da der gerne skulle være plads nok til at to personer kan ligge bare nogenlunde behageligt sammen. Måske har du også en eller anden form for præference, når det kommer til at folde sofaen ud og gøre den til en seng – nogle vil gerne have, at det gøres på en simpel og enkel måde, mens andre godt kan lide lidt elegante specialiteter på dette punkt.

Alt i alt anbefaler vi, at du ser nærmere på en sovesofa. ‘Asmund’ modellen, som er denne artikels fokuspunkt, er et stærkt valg, uanset om den skal stå i stuen af en lejlighed, et gæsteværelse eller et teenageværelse.