Karup Edge

edge-sovesofa-grå-karupDenne sovesofa har et lidt mere alternativt design end de fleste andre modeller. Den er nemlig i høj grad inspireret af moderne skandinavisk design, hvilket både kan ses, når den står som sofa og seng.

Edge har en naturlig træramme, der ser kanon godt ud, og som passer virkeligt godt sammen med et træbord eller ovenpå et trægulv. Madrassen og puderne udgør dog de vigtigste dele af designet. Som stort set alle andre sovesofaer fra Karup, består betrækket af 70% bomuld og 30% polyester. Dertil finder du inden i en kombination af skumkerne og uldmix. Helt overordnet er sofaen FSC certificeret, hvilket er et godt tegn på kvaliteten.

Sovesofaen er ultra simpel at transformere fra sofa til seng. Den har den ene ulempe, at den ikke tilbyder lige så meget plads som de fleste andre sovesofaer. Kun én person kan sove på den. Dog er den ekstremt elegant, og det er et perfekt valg, hvis du lider af pladsmangel. Dermed er den oplagt at vælge, hvis du ofte har en enkelt person ovre for at “crashe” på sofaen, men gerne vil tilbyde noget lidt bedre end sædvanligt. Én ting er i hvert fald sikkert – du ligger godt på Edge, og den ser godt ud at have stående.

Se pris på sovesofaen