Sovesofa til børn

En sovesofa til børn er noget som virkelig kan bringe glæde på børneværelset. Rigtig mange børn drømmer nemlig om at have deres egen seje sofa på værelset – og dette kan blive en realitet – uden at gå på kompromis med søvnkomforten – ved at anskaffe en smart sovesofa, hvor seng og sofa er lavet i det samme møbel.

Herunder ser du nogle af de bedste sovesofaer til børn lige nu. Du vil opdage, at mange af modellerne kommer fra INNOVATION, hvilket ikke er tilfældigt. INNOVATION er nemlig et af de absolut bedste mærker, når det kommer til sovesofaer – også til børn.

sovesofaCubed 140 Deluxe

Denne sovesofa er et rigtigt godt bud, hvis du leder efter den helt rette model til børneværelset. Den er kompakt og prisvenlig på samme tid – og Cubed 140 Deluxe er udstyret med solide fjedre, der gør søvnoplevelsen ligeså god som i en almindelig seng. Sovesofaen er bygget på en smart måde, som gør det utroligt nemt at skifte mellem sofa og seng. Et perfekt valg, hvis du har børn, der gerne vil have en sofa på værelset, men som stadig har brug for en ordentlig liggeplads.

[afp id=”10″]

zeal-sovesofa-innovationZeal sovesofa

Den ultra smarte og sofistikerede sovesofa Zeal kan både bruges til voksne og børn. Hvis du lider af pladsmangel, er det i hvert fald oplagt at se nærmere på denne sovesofa. Zeal fylder nemlig ikke ret meget, og den kan lynhurtigt transformeres fra en lækker sofa til en behagelig enkeltseng. Med gode posefjedre behøver du ikke at bekymre dig om komforten – dit barn kommer med sikkerhed til at ligge godt. Zeal er et stærkt valg!

[afp id=”3″]

Recast sovesofa

innovation recastEn anden sovesofa, der er relevant til børn, er Recast. Den er udviklet af det danske brand Innovation, og de er kendte for at have godt og grundigt styr på kvaliteten. Designmæssigt ser Recast super godt ud – og pocketfjedrene sikrer en god oplevelse, når der skal soves. En anden fordel ved Recast er, at du finder et smart opbevaringsrum under madrassen. Dermed taler vi altså om en enormt funktionel sovesofa, der er som skabt til børneværelset.

[afp id=”33″]

Clubber sovesofa

clubber-sovesofa-innovationClubber er en anden god sovesofa til børn. Du får et sofistiskeret design og ikke mindst tårnhøj komfort på grund af posefjedre. Det gør den oplagt til både børneværelset, men så sandeligt også stuen, gæsteværelser og naturligvis også det almindelige soveværelse, hvis du lider af pladsmangel. Det anerkendte mærke Innovation står bag denne sovesofa, hvorfor du kan være ganske tryg ved kvaliteten. Clubber får også gode anmeldelser på nettet, så der er flere tegn på, at det er en populær model for tiden.

[afp id=”9″]

roots karup sovesofaRoots sovesofa

Den super simple – og billige – Roots sovesofa kunne ligeledes være et stærkt valg til børneværelset. Den har en enkel træramme med en lækker madras ovenpå, så vi taler altså om simplicitet, når det er allerbedst. Roots tilbyder to sovepladser, men er stadig let at have stående på et værelse; selv hvis der er pladsmangel. Denne sovesofa er et godt og billigt valg, som især giver god mening, hvis du ønsker at spare penge!

Roots sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

tom-tailor-Guest Sovesofa m:armlænGuest sovesofa – Antracit

Her finder vi en lækker sovesofa med armlæn, som er designet af brandet Tom Tailor. Sovesofaen er yderst simpel og behagelig, hvorfor den lever op til alle de krav, du nu engang bør stille. Størrelsen på 150×200 cm giver rigeligt med plads – især hvis den blot skal bruges til et børneværelse. Sovesofaen kan dog også fungere fint til et gæsteværelse eller måske endda i stuen. Mulighederne er altså mange, og produktet er i orden.

Roots sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Poetry sovesofa

poetry karup sovesofaNår man ser på Poetry, skulle du aldrig tro, at det var en sovesofa. Den ligner nemlig mest af alt en moderne og simpel sofa, men ikke desto mindre er det muligt at lægge ryglænet ned og omdanne den til en seng. Poetry er smart, hvis du skal bruge en kompakt sovesofa, der stadig ser godt ud – og det er jo lige præcis, hvad de fleste leder efter, når der skal købes én til børneværelset. Poetry er lavet af Karup, som er en af de bedste danske producenter af sovesofaer.

Roots sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Sådan vælger du den bedste sovesofa til dit barn

Er du i tvivl om, hvilken sovesofa du bør vælge til dit barn? Fortvivl ej. Du er bestemt ikke den eneste. Derfor har vi valgt at lave nedenstående guide, så du bliver i stand til at foretage det bedste køb af sovesofa til børn.

Lyt til dit barns behov og ønsker

Til at starte med er det en god ide at lytte til dit barns behov og ønsker. Det kan for eksempel være, at han eller hun har nogle bestemte krav til farver, design og lignende. Disse ønsker er værd at tage med i overvejelserne, da det trods alt er dit barn som skal bruge sovesofaen.

Posefjedre sikrer en bedre nattesøvn

Hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn sover så godt som muligt, så er der ingen tvivl om, at du bør gå efter en sovesofa med posefjedre. Posefjedre er nemlig markant bedre end bonellfjedre, hvad angår søvnkomfort. Derudover bliver posefjedre også brugt i langt de fleste almindelige madrasser og senge i dag, hvilket vidner om fjedrens høje kvalitet. 

Med eller uden opbevaring?

Det kan også være en god ide at overveje om du skal købe en sovesofa til børn med eller uden opbevaring. Fordelen ved at vælge en model MED opbevaring er, at du kan gemme dyner, puder og lignende af vejen, når sovesofaen ikke bliver brugt til at sove i. Dette er især smart, hvis sovesofaen skal placeres på et mindre værelse, hvor pladsen i forvejen er trang, hvorfor det kan være svært at gemme dyner og puder af vejen. 

Vælg en sovesofa i et slidstærkt stof

Det kan i den grad betale sig at vælge en sovesofa i et slidstærkt stof. På den måde holder sovesofaen først og fremmest længere. Derudover er det også nemmere at vedligeholde og rengøre den, hvis der for eksempel bliver spildt mad- eller drikkevarer. 

Tip: Brug et lagen om natten og forlæng levetiden

Ønsker du at passe ekstra godt på sovesofaen, så bør du udstyre den med et lagen, når den skal soves på. Da kroppen udskiller meget fugt i løbet af en nat, er det vigtigt at have et underliggende lag som kan optage denne fugt, så den ikke sætter sig i sovesofaen.