Innovation Modi

innovation-modiModi er en luksuriøs sovesofa i et enkelt design fra danske Innovation. Modi er en af de mere ukendte modeller, men det gør bestemt ikke sovesofaen dårligere af den grund – tværtimod. Denne model er nemlig en af de mest eksklusive du kan få fingrene i.

Den består af en super lækker madras med pocketfjedre for ekstra komfort. Derudover er den uhyre nem at omdanne til seng og tilbage til sofa igen. Det tager ikke mere end et par sekunder før du har gjort plads til to gode sovepladser.

Den måler 115 x 210 cm, hvilket gør den kompakt og yderst praktisk til lidt mindre rum – for eksempel i en lejlighed eller et mindre gæsteværelse.

 Billigste forhandler:

OBS: Mulighed for tilkøb af “Modi”-stol

 

Specifikationer

  • Størrelse: 115 x 210 cm
  • Håndlavet madras med pocketfjedre
  • Nem at omdanne til seng
  • Flotte træben

Tilkøb Modi stolen og få mest muligt ud af din sovesofa

Det kan godt betale sig at tilkøbe Modi stolen. På den måde giver du sovesofaen en ny dimension samtidig med, at du har flere muligheder for indstilling og indretning. Stolen kan for eksempel bruges som en chaiselong eller et særskilt møbel for sig. Mulighederne er mange!

Skab en alsidig indretning med en sovesofa

Sovesofaen bliver af mange boligeksperter- og stylister betegnet som et glimrende møbel at indrette med. Det multifunktionelle møbel skaber nemlig en meget alsidig indretning, hvor der er plads til både at sidde og hvile sig og ikke mindst til en lur eller overnatning.

I dag kan du få sovesofaer som er designet på en måde, så de faktisk ligner helt normale designersofaer. Især Innovation er kendt for at lave og designe sovesofaer som kan få ethvert hjem til at virke mere indbydende.

Tag bare et kig på modellen ovenfor – Modi. Det enkle design passer til stort set alle skandinaviske hjem, hvor der er fokus på kvalitet og funktionalitet i indretningen. Modi er i øvrigt et glimrende bud på en sovesofa til gæsteværelset eller kontoret.