Karup CHICO

chico-sovesofa-karupFunktionaliteten er helt i top ved denne model fra Karup. Chico er nem og hurtig at omdanne fra sofa til seng – og derfor er den et populært valg blandt mange som for tiden leder efter en ny sovesofa.

Sofaen gør sig først og fremmest bemærket som følge af det smarte udseende. De mulige farver er yderst behagelige at se på, men det er simpliciteten og jordnærheden, der for alvor virker tiltrækkende. Chico er inspireret af asiatiske sofadesigns, men dog med et moderne skandinavisk touch. Det udløser sig i en stærk kombination, der er lige så bemærkelsesværdig designmæssigt, som den er rent funktionelt.

Chico kommer inkl. 2 Tatami-måtter og 2 pudesæt, når du køber den. Betrækket er 70% bomuld og 30% polyester. Materialerne kan vi altså ikke klage over – du får det nødvendige med. Det mest bemærkelsesværdige ved Chico sofaen er dog den måde, som den står på, når den er omdannet til seng. I modsætning til de fleste andre sovesofaer, der nærmest fremstår som almindelige senge, er denne lidt anderledes. Den foldes ud som noget, der minder om to enkeltsenge, men dog med en forbindelse. Dette gør den perfekt, hvis du ønsker en sovesofa, som skal stå i hjørnet af en stue eller et værelse og ikke tage alt for meget plads.

Se pris på sovesofaen

Video