Innovation Splitback Frej

Splitback Frej

På jagt efter en ny sovesofa? Hvis du er vild med gennemført skandinavisk design, er vi sikre på, at Splitback Frej vil falde i din smag. Det er en dansk designet sovesofa fra Innovation, som ud over det lækre design, også kan tilbyde fremragende fleksibilitet og komfort. Splitback Frej er et perfekt valg til enhver, der overvejer at investere i en ny og lækker sovesofa.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”26″]

Prissammenligning

[afp id=”26″]

 

Specifikationer

  • Størrelse: 115×210 cm
  • Siddehøjde: 38 cm
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Armlæn & rygindstilling
  • Unikt splitback system

Vælg imellem mange farver og specialstoffer

Med sine pocket fjedre og unikke funktioner er denne sovesofa utrolig funktionel. Den er behagelig at ligge på, og fungerer enormt godt som både sofa og seng. Designet er dog endnu vigtigere for mange, og her har Innovation ligeledes gjort alt hvad de kunne for at gøre kunderne tilfredse. Du har nemlig mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige farver og specialstoffer.

Blandt de almindelige farver kan du vælge imellem bla. Velvet Royal Blue, Soft Coral og Mixed Dance Grey. Du har dog hele 7 muligheder i alt. Hvis du ønsker specialstof til din sovesofa, har du endnu flere muligheder, men det koster til gengæld også lidt ekstra at få det lavet. For 860 kr. ekstra kan du nemlig vælge tekstiler med en helt unik farve, og det er der mange, der udnytter. På den måde kan du nemlig få sovesofaen leveret helt efter din personlige smag. Specialstof er dog ikke et must, så hvis du er tilfreds med en af de almindelige farver, behøver du ikke at betale ekstra for at få lavet specialstof.

Der er desuden mulighed for at få en Splitback stol med i købet. Det kan måske være værd at overveje, hvis sovesofaen skal have en hovedrolle i indretningen, og du dermed også er interesseret i lignende møbler.

https://www.youtube.com/watch?v=VbxHrq60vPY

Få et fremragende 2-i-1 møbel

Det gode ved en sovesofa er, at man får to møbler med i købet – altså både sofa og seng. Det er både en fordel, hvis man lider af pladsmangel, men også hvis man bare er vild med funktionalitet og ønsker, at hvert eneste møbel tilbyder lidt udover det sædvanlige. For det gør en sovesofa i den grad, og Splitback Frej er ingen undtagelse.

Denne Splitback Frej sovesofa kan både stå i stuen og i andre rum. Da den er uhyre kompakt, funktionel og veldesignet, kan vi sådan set kun anbefale, at du selv ser lidt nærmere på den. Splitback Frej fra Innovation er i hvert fald et yderst solidt valg.

Se flere gode sovesofa tilbud