Innovation Cassius

innovation-cassiusHvis det er en sovesofa af topkvalitet, du er på udkig efter, bliver det umiddelbart svært at finde et bedre bud end Innovation Cassius. Det er en sovesofa, der har det hele – et lækkert design, god plads og fremragende komfort. Vi ser nærmere på den her på siden.

Når du investerer i en ny sovesofa, betaler det sig stort set altid at prioritere den overordnede kvalitet over prisen. Bevares, det er ikke sikkert, at du selv kommer til at bruge sin sovesofa alt for meget, men det er der måske gæster der gør, og her er det vigtigt at skabe en god oplevelse. Samtidig er holdbarheden også yderst vigtig, når det gælder sovesofaer – her er Innovation Cassius et yderst komfortabelt valg, hvorfor det er en sovesofa, som vi generelt mener er rigtig, rigtig god.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”7″]

Mulige farver: Grå

Prissammenligning

[afp id=”7″]

 

Specifikationer Cassius

  • Udslået mål på 200 x 155 – god bredde
  • Designet af Per Weiss
  • Ben lavet af krom
  • Madras med 16 cm posefjedre
  • Håndlavet i Danmark

 

Som du kan se på specifikationerne, er der rigtigt mange positive ting at tage fat på. Først og fremmest har vi størrelsen, der faktisk er ganske solid sammenlignet med de fleste andre sovesofaer. 200 x 155 centimeter betyder, at langt de fleste ikke får nogle problemer med at ligge på sengen længdemæssigt, og samtidig er det alt nok til to personer. Det er måske ikke ligeså meget som en luksus king-size bed, men ikke desto mindre er det fornemt nok til de fleste gæster – og naturligvis også til eget brug.

Når vi kigger på de materielle specifikationer, er der ligeledes interessante ting at nævne. Madrassen i sovesofaen er udstyret med knaldgode posefjedre på hele 16 centimeter, hvilket bør sikre en rigtig god nattesøvn – i hvert fald er det betragteligt bedre end hvad markedets generelle udbud af sovesofaer tilbyder. Benene er både solide og stabile. De er lavet af krom og har ikke nogen specielt fremtrædende rolle, men de sikrer altid en god stabilitet.

Til sidst må vi dog ikke glemme designet. Mange betragter designet som den vigtigste del af en sovesofa, og det er vi i store træk tilbøjelige til at sige os enige i. Designet er lavet af Per Weiss og udstråler i høj grad den stil, som generelt har kendetegnet danske møbler i løbet af det seneste årti. Den har en grå farve, der er let at matche med andre møbler, men vigtigst af alt har den en form, som gør den oplagt til både stue og øvrige værelser.

Opsummering – 3 grunde til at vælge Innovation Cassius

Hvis du ikke er så vild med at kæmpe dig igennem en stor mængde tekst, får du her et hurtigt overblik over vores tre bedste grunde til at vælge Innovation Cassius:

  1. Den har et moderne og stilrent design, der passer ind overalt
  2. Den er lavet af solide materialer og tilbyder en god komfort
  3. Den har en passende størrelse, der gør det muligt for to personer at sidde + ligge godt

Alt i alt – Innovation Cassius er et stærkt valg. Hvis du har brug for en sovesofa, bliver det svært at finde et bedre produkt end denne solide all-round model.