Innovation Cassius D.E. Lounger

cassius_sovesofaCassius D.E. Lounger er en lækker, luksus  sovesofa, hvor du kan flyde foran fjernsynet om aftenen. Den kan sagtens bruges til en almindelig sofa og bare give plads til at have ekstra gæster sovende. Har du en lille lejlighed eller har din teenager brug for en ny seng, kan Cassius D.E. Lounger være lige præcis det, du leder efter.

Det er en stor sofa, hvor du både kan sidde behageligt, og hvor der er mulighed for at få en god søvn. Det er nemt at sove to personer ved siden af hinanden på sovesofaen, der er 155 centimeter bred. Begge personer har dermed rigeligt med plads til at vende sig på. Sovesofaen er to meter lang, og der vil derfor være plads til, at de fleste kan ligge udstrakt på den.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”8″]

Mulige farver: Rød, Blå, Grå

Prissammenligning

[afp id=”8″]

 

Specifikationer

  • 230 x 115 centimeter, når den er slået sammen
  • God madras med fjedre
  • Nem at folde ud
  • Mulighed for at tilkøbe puf, der passer til

Sovesofa, der indbyder til filmaften

Der er god mulighed for at sidde tre i Cassius D.E. Lounger. Den brede sofa er omkring to meter og har nogle lækre puder i ryggen, så du sidder godt i den. Hvis du skal ligge og flyde i sofaen, er der nemt plads til to. En, der kan have benene på puffen, og en, der kan fylde resten af sofaen. Den er dermed god at have foran tv’et og indbyder til mange gode filmaftener.

Cassius D.E. Lounger er meget behagelig at sidde og ligge i. Madrassen er lavet med fjedre, der giver kroppen den optimale støtte. I ryggen har du bløde puder, der hører med til sofaen.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-qAuOydyZE

Sovesofa til det minimalistiske hjem

Cassius D.E. Lounger forener på bedste vis den store og bløde sofa, der er rar at flyde i, med et minimalistisk og enkelt design, der passer godt ind i en skrabet indretning. Den kommer i en lang række forskellige farver. På den måde skal du ikke tilpasse dine andre møbler til sofaen, men kan tilpasse sofaen til dine andre møbler.

Du kan vælge mellem en lang række blå farver, både lyseblå og mørkeblå, men også sort, grå og gul. Hvis du er til mønstre, er det også muligt at få Cassius D.E. Lounger med mønstret betræk. Når du vælger betræk, er det en god ide at tænke over, at mørkt betræk ikke skal renses lige så ofte som lyst.

Kort sagt den perfekte sovesofa.