Om

sovesofa
Vi ELSKER sovesofaer her på Sovesofaen.dk!

Sovesofaen.dk er en side dedikeret til (ja du har gættet rigtigt!) sovesofaer. Denne side henvender sig især til dig, der er på udkig efter en ny sovesofa, men for eksempel er i tvivl om, hvilken model du bør vælge, hvilket mærke som er bedst til dig og ikke mindst, hvilken pris du bør give for god kvalitet.

Her finder du den inspiration og viden som du har brug for!

En af de helt store fordele ved at besøge Sovesofaen.dk i forbindelse med dit køb af sovesofa er, at du kan sammenligne priser på de forskellige modeller vi præsenterer dig for. Vi har nemlig været så smarte (synes vi selv) at opsætte en tabel, der automatisk opdaterer forhandlernes priser på de forskellige sovesofaer. På den måde slipper du for at betale urimeligt meget for dit nye møbel, da du altid og på hurtig vis kan finde frem til den bedste og billigste forhandler.

Det vil altså sige, at du her på siden både kan finde inspiration og samtidig spare en masse penge.

Og det bedste af det hele er, at vores side er 100% gratis at bruge. Hvordan kan siden så løbe økonomisk rundt, tænker du sikkert? Jo nu skal du høre: Hvis du beslutter dig for at købe en sovesofa som du ser her på siden og i den forbindelse klikker på et forhandlerlink og efterfølgende gennemfører købet hos forhandleren, så får vi i omegnen af 5-10% af købsprisen i kommission (det har selvfølgelig ingen betydning for den pris du giver). På den måde er siden 100% gratis for dig at bruge, da vi tjener til dagen og vejen via kommisionsaftaler med de pågældende forhandlere.

Det kalder vi for en win-win situation!

Vi vil være Danmarks største eksperter i sovesofaer!

Vi vil være Danmarks største eksperter i sovesofaer!
Her på Sovesofaen.dk har vi et meget klart mål om at blive Danmarks største onlineeksperter i sovesofaer. For at indfri dette mål er det nødvendigt, at vi løbende opdaterer siden med artikler, guides, nye modeller, priser, gode tilbud osv. Det har vi selvfølgelig i sinde at gøre, så du som besøgende får den bedst mulige og ikke mindst mest relevante oplevelse her på siden.

Hvem er så de såkaldte sovesofaeksperter?

Herunder kan du læse lidt om personerne bag Sovesofaen.dk, der alle har det til fælles, at de er (sagt med et glimt i øjet) nogle store sovesofa-nørder!

alberteAlberte er kommunikationstalentet ud over alle talenter! Det er hende som skriver indholdet her på siden, så du som besøgende får styr på de vigtigste fakta og informationer om de forskellige sovesofaer.

Uden Alberte på holdet ville Sovesofaen.dk være en meget kedelig og ikke spor inspirerende hjemmeside – det er der ingen tvivl om. Alberte er i øvrigt en lykkelig ejer af en Innovation sovesofa.

SimonSimon administrerer hjemmesiden. Det vil sige, at han sørger for, at alt det tekniske fungerer som det skal – og du som besøgende får den bedst mulige oplevelse. Derudover er han også idemand: Det er ham som kommer med nye ideer til, hvordan Sovesofaen.dk kan udvikle sig til det bedre herunder blive Danmarks største og bedste side om sovesofaer.

Sidst men ikke mindst er Simon også kontaktansvarlig. Det vil sige, at det er ham du kommer i kontakt med, hvis du for eksempel har spørgsmål eller lignende.

 

 

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er du meget velkommen til at sende en mail på følgende mailadresse:

kontakt@sovesofaen.dk

Vi svarer typisk inden for 1-2 hverdage.

Miljøvenligpakning