Innovation Puzzle Luxe

Innovation Puzzle LuxeDenne sovesofa trækker med det samme blik til sig som følge af det unikke, moderne design. Puzzle Luxe vil sjældent blive forvekslet med en sovesofa, når den står i sin sofaform, men ikke desto mindre er den enormt let at omdanne fra sofa til seng. Derfor er den et perfekt valg, hvis du leder efter en ny og smart sovesofa.

Puzzle Luxe er fremstillet af det danske brand Innovation. Dermed er du sikret rigtig høj kvalitet, både når det kommer til komfort og design. Madrassen er lavet med pocket fjedre og benene er yderst solide. Det er dog ingen hemmelighed, at det er designet, som tiltrækker de fleste købere.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”22″]

Mulige farver: Twist Granite, Leather look m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”22″]

 

Specifikationer

  • Størrelse: 110×200 cm
  • Højde: 81 cm
  • Sengestørrelse: Stor enkeltmandsseng / lille dobbeltseng
  • Specialstof: Mange custom muligheder

Den perfekte sovesofa til stuen

Det er ikke altid, man har lyst til at have en sovesofa stående i stuen, om end det dog altid er praktisk. Designet skal nemlig helst være smart og passe sammen med de øvrige møbler, og det er ikke altid tilfældet med almindelige sovesofaer. Dette bliver dog ikke et problem her. Puzzle Luxe er en yderst moderne sovesofa med et lækkert design, og derfor kan man sagtens tillade sig at sætte den op i stuen. Faktisk er den perfekt her, da man så kan slå to fluer med et smæk og samtidig bruge den som sin primære sofa!

Den passer dog også fint til et kontor, gæsteværelse eller teenageværelse, så mulighederne er mange. Med en solid sovesofa er det langt lettere at invitere gæster over for at overnatte.

Modificer sofaen til din personlige smag

Der er mange custom muligheder, når du køber denne sofa. Først og fremmest kan du vælge mellem to almindelige farver, der ikke koster ekstra – henholdsvis Mixed Dance Grey eller Soft Coral.

Du kan dog også vælge at få din sofa udstyret med specialstof. Det koster 910 kr. ekstra, men til gengæld får du også sofaen præcis, som du vil have den. Du finder mere end 30 forskellige specialstoffer, hvorfor sovesofaen altid kan fås, så den lever op til dine personlige designkrav.

Som bekendt er Puzzle Luxe fra Innovation en af de absolut bedst designede sovesofaer på markedet, og derfor er den perfekt til dig, der går meget op i stil og indretning. Funktionaliteten må dog heller ikke glemmes, da Puzzle Luxe er yderst kompakt og behagelig. Dermed er det altså en suveræn all-round sofa, som du (og dine gæster) kan få rigtig god gavn af.