Innovation Fiftynine

fiftynine-sovesova-innovationSkal du bruge en smart, moderne og samtidig yderst komfortabel sovesofa til dit hjem? Hvad enten det er til lejligheden, huset eller sommerhuset, så lever denne lækre Fiftynine sovesofa fra danske Innovation op til alle de krav, du måtte have.

Med et tidløst design og super høj komfort er du sikret en sovesofa, du kan bruge mange år ud i fremtiden. Kvaliteten er dansk og helt i top, og du vil opleve en sovesofa, som både giver dig optimal komfort, når du sidder, og når du skal bruge den som seng og sove.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”14″]

Mulige farver: Nist Black, Mixed Dance Natural m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”14″]

 

Specifikationer for Fiftynine sovesofa

  • Størrelse: 115×210 cm
  • Højde: 66 cm
  • Sengestørrelse: Lille dobbeltseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Chaiselong og rygindstilling
  • Ben: Inkluderet ved levering

Funktionelt og tidløst design

Fiftynine sovesofaen fra Innovation er skabt med henblik på at opnå en perfekt kombination af stil og komfort. Sofaen er lavet i et moderne og samtidig retro design, som giver det helt perfekt touch til ethvert skandinavisk hjem.

De brune træben og det flotte stofbetræk fungerer godt sammen, og du får dermed en sofa, der også fungerer super fint som en integreret del af din boligindretning. Sofaen kan med fordel bruges i stuen eller på gæsteværelset, men du kan også sagtens bruge den i soveværelset eller på børneværelset – især hvis der er pladsmangel.

Sovesofaen er nem at slå ud fra sofa til seng, og du kan lynhurtigt redde op til et par overnattende gæster. Fiftynine er endvidere dimensioneret som en lille dobbeltseng i udslået stilling – dette gør det muligt for 2 personer at overnatte på sofaen. Har du behov for det, kan du endvidere tilføje en chaiselong (se sovesofaer med chaiselong), som giver øget siddekvalitet og skaber ekstra plads i sofaen.

Posefjedre giver optimal komfort

Innovation er et dansk brand, som efterhånden er vidt og bredt kendt for deres kompromisløse kvalitet og smukke designs. Dette er også tilfældet med Fiftynine-modellen, som er designet med posefjedre i stedet for en almindelig madras med kerne af skum.

Dette betyder imidlertid, at du får en sovesofa, som føles næsten på samme måde som en rigtig kvalitetsseng, når den er udslået og skal bruges til nattesøvnen eller en tiltrængt middagslur.

Posefjedrene sørger for at give kroppen optimal støtte under søvn, hvormed du vil føle du eller dine overnattende gæster vil være udhvilede efter en forhøjet søvnkvalitet.

Det skal du tage stilling til

Når du skal bestille din Fiftynine sovesofa, skal du tage stilling til en håndfuld ting. Du kan læse kort og præcist om valgmulighederne herunder – alternativt finder du flere informationer på Bedre Nætters hjemmeside.

  • Farve: Du kan vælge din Fiftynine sovesofa i 2 forskellige standardfarver: Nist Black eller Mixed Dance Natural.
  • Specialstof: Du kan også vælge at tilkøbe specialstof til din sovesofa, hvis du foretrækker en af de mange valgmuligheder i denne kategori. Med mere end 20 forskellige specialstoffer har du et bredt udvalg – du finder billedeksempler på Bedre Nætters hjemmeside.
  • Stol: Du kan vælge at supplere din Fiftynine sovesofa med en specialfremstillet Fiftynine stol, som passer perfekt til sofaen og fuldender udtrykket som samlet sæt.