Innovation Oldschool

OldschoolBåde design og funktionalitet er helt i top, når vi kigger på Innovations Oldschool sofa. Med en solid pocketmadras er komforten rigtig høj, og det gælder både, når man sidder og ligger på sovesofaen. Med andre ord: Hvis du ønsker en behagelig sovesofa og samtidig har en hang til smarte retrodesigns, er Oldschool sofaen et fremragende valg.

Innovation er en af de absolut bedste producenter af sovesofaer, og det viser de endnu engang med denne model. Oldschool skiller sig ud på en god måde – den har et design, der passer ind i enhver bolig, og hvis du har været på udkig efter en stilfuld, dansk sovesofa, bliver det svært at finde en bedre variant. Mange sovesofaer er nemlig praktiske, men det er kun få, der også er stilfulde.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”21″]

Prissammenligning

[afp id=”21″]

 

Specifikationer

  • Liggemål: 115×210 cm
  • Højde: 79 cm
  • Sengestørrelse: Lille trekvartseng
  • Pocket springmadras
  • Mulighed for selv at vælge ben & farve

Oldschool er en alsidig sovesofa

Oldschool er som udgangspunkt beregnet til en enkelt person, men den er alligevel større end de fleste almindelige enkeltmandssenge. Derfor er det muligt at ligge to personer i den. Som nævnt tidligere er du – eller dine gæster – sikret en god søvnoplevelse takket være pocket fjedrene, og det gælder både, når den står i sin sofaform og som seng.

Når det kommer til sengens farve, har du 2 valgmuligheder: Enten et brunt læderlook (461) eller en sofistikeret grå farve (543). Der er flere valgmuligheder mht. benene. Her kan du vælge imellem mørke wood ben (Styllo), gyldne ben (Baton) eller mørke retro ben (Retro). Alle designs er kanon gode, så det afhænger mest af alt af din egen smag.

Den bedste grund til at anskaffe sig en sovesofa

Måske er du endnu ikke helt sikker på, om du egentlig behøver en sovesofa, så for at hjælpe dig med beslutningen, vil vi her komme med en rigtig god grund til at investere i én.

Hvis du ofte har venner eller familie på besøg, og det sommetider sker, at de vælger at overnatte, er det super rart at kunne tilbyde dem noget ordentligt. Det kan være svært at finde plads til overnattende gæster, særligt hvis man bor i en lejlighed eller et mindre hus, og her er det ultra relevant at anskaffe sig et smart 2-i-1 møbel som en sovesofa. En model som Oldschool kan nemlig bruges som almindelig sofa i stuen i dagligdagen, og hvis du på et tidspunkt har en ekstra gæst, der skal overnatte, er der altid en ekstra soveplads til rådighed.

Derudover er en sovesofa fantastisk at have, hvis du bor i en etværelses lejlighed. Det er ikke altid så pænt at have en almindelig seng stående i stuen – en sovesofa er meget bedre.