Karup Roots 140

roots 140 karup sovesofaRoots sovesofaen på 140 centimeter fra Karup er en ganske unik model, som uden tvivl bringer et boost ind i møbleringen i dit hjem. Om end Karup er kendte for netop denne stil, har Roots stadig et lidt specielt design, som ikke nødvendigvis leder tankerne hen på en typisk sovesofa.

Den har nemlig et ganske råt, men stadig cool look, der primært ses på den mørkebrune træramme og den sammenfoldede madras. Sovesofaen er ultra nem at omdanne fra sofa til seng, og du finder desuden et tredje setup, hvor den første del af sovesofaen stadig står oprejst. Med en bredde på 140 cm er der liggeplads til to personer.

Det kan på mange måder være smart at få fat i en sovesofa. Især hvis du ofte har gæster på besøg, og de til tider får brug for at overnatte – så er en sovesofa altså lidt mere attraktiv end en almindelig sofa, hvorfor du kan gøre dine gæster en god tjeneste ved at anskaffe dig én. Det er dog samtidig vigtigt at finde en ordentlig model, og her skal du i høj grad være på udkig efter ting som størrelse, design og materialer. Prisen følger som regel kvaliteten, men ikke desto mindre er det stadig muligt at finde solide, prisvenlige sovesofaer. Roots på 140 cm er et godt eksempel.

Se pris på sovesofaen