Innovation Trym

innovation-trymHvis du ofte har overnattende gæster, men ikke har et gæsteværelse, kan en god løsning være at få en sovesofa i stuen. En sovesofa behøver hverken at være grim og kantet at se på eller ubehagelig at ligge i. Trym sovesofa i grå er i hvert fald ingen af delene.

Det er en behagelig sovesofa med en god madras, hvor dine gæster kan få en god nats søvn. Når den er slået sammen, er den en behagelig sofa at sidde i og er lavet i et flot og tidløst design, der passer ind i de fleste hjem.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”29″]

Mulige farver: Grå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”29″]

 

Specifikationer:

  • Puder med andefjer
  • Opbevaring til sengetøj
  • Mulighed for at købe nakkestøtte, der passer til sofaen
  • Madrassen er lavet i Danmark
  • Ben i lakeret egetræ

Plads til sengetøj under sovesofaen

Når Trym Sovesofa er slået sammen, kan der nemt sidde tre personer i den. Når den er slået ud, kan der sove to personer ved siden af hinanden. Sovesofaen er 200 x 140 centimeter, der også er størrelsen på en såkaldt ”halvandenmands seng”. Det betyder, at der er fin plads til, at to personer kan ligge ved siden af hinanden. På den måde har dine gæster et behageligt sted at sove, når de kommer og besøger dig.

Hvis du har et lille hjem, har du sikkert også svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre med det ekstra sengetøj til dine gæster. Trym Sovesofa er så smart, at det har en indbygget opbevaring til sengetøj. Du behøver derfor ikke at gøre plads til det i et skab eller lignende og kan dermed brugen pladsen på noget andet.

Puder og nakkestøtte giver større komfort

Trym Sovesofa er behagelig at sidde i og nem at slå ud, når den skal bruges som en seng. Der er to store puder med andefjer, der følger med sofaen. Det gør den meget behagelig at sidde i. Puderne er derudover med til at give sofaen et hyggeligt og hjemligt udseende.

Et godt råd til at finde den bedste sovesofa: Læs vores test af sovesofaer.

Hvis du vil gøre din Trym Sovesofa endnu mere behagelig, kan du vælge at tilkøbe en nakkestøtte. På den måde kan du virkelig slappe af, når du sidder i sofaen. Nakkestøtten er også god, hvis du bare har brug for at tage en hurtig lur i sofaen.

Trym Sovesofa er lavet i en flot grå farve og har ben i lakeret egetræ. Det giver sofaen et flot tidløst udseende, og den vil derfor passe ind i mange forskellige slags hjem.