Futon sovesofa

Vidste du godt, at futon er et japansk ord og betyder sovested? Det er faktisk rigtigt. Her i den vestlige verden er en futon det samme som en lav seng og-/eller en sovesofa. Her på siden har vi fundet nogle af de bedste futon sovesofaer lige nu. Tag et kig og find den inspiration du har brug for, så du kan vælge den helt rigtige futon sovesofa til dit hjem.


Roots fra Karup

Roots er en mørkegrå futon lavet af det danske brand Karup. Rammen er udført i ubehandlet fyrretræ, hvilket bidrager til et flot design. Et enkelt og unikt møbel til hjemmet, der beriger dig med et par ekstra gode sovepladser.

Kan købes hos Unoliving.com


Recast fra Innovation

innovation recast

Recast fra Innovation er en af de mest sælgende futoner/sovesofaer – og med god grund. Her får du for relativt få penge et møbel i høj kvalitet. Recast indeholder de komfortable posefjedre, hvilket sikrer en optimal nattesøvn.

Kan købes hos Bedre Nætter


Poetry fra Karup

Her har vi endnu en futon fra danske Karup. Denne futon er kendetegnet ved det stilede retrodesign, der kan give fornyet liv til ethvert hjem. Stellet er robust takket være det lakerede fyrretræ. Løsner du de to læderremme og lægger ryglænet ned, så har du faktisk en glimrende sovesofa.

Kan købes hos Unoliving.com


Sly fra Innovation

Sly er ligesom Recast en af de mest solgte sovesofaer fra Innovation Living. Her får du et enkelt design og en høj kvalitet for en fair pris. Denne futon egner sig især til gæsteværelset, kontoret eller måske på teenageværelset. Uden tvivl et godt køb, hvis du holder kvalitet og pris op mod hinanden.

Kan købes hos Unoliving.com


Zeal fra Innovation

futon sovesofa

Zeal er en mindre futon, der egner sig perfekt til værelset med et minimum af plads. Denne sovesofa fra Innovation er udført i et minimalistisk design og har en madras med pocketfjedre for optimal komfort. Værd at nævne er, at Zeal har modtaget mange 5-stjernede anmeldelser hos Bedre Nætter.

Kan købes hos Bedre Nætter


Trym fra Innovation

Trym er en super elegant futon sovesofa fra Innovation. Som du kan se, er designet ekstremt stilrent og enkelt i sit udtryk. Derfor egner sovesofaen sig perfekt til langt de fleste hjem, da den ikke gør det store væsen af sig rent indretningsmæssigt.

Kan købes hos Bedre Nætter


Faith

Faith er en klassisk sovesofa i stof. Prisen er valg og betegnes faktisk som billig sammenlignet med de ovenstående futoner. Faith er et godt valg, hvis du ikke ønsker at bruge særlig mange penge på din nye futon sovesofa.

Kan købes hos Boboonline.dk


Sådan vælger du det rette futon sovesofa tilbud

Synes du også, at det kan være svært at finde den rette futon sovesofa? Bare rolig. Du er bestemt ikke den eneste. Som du nok har opdaget, så er markedet for futoner og sovesofaer nærmest uendeligt. Derfor kan det naturligvis være svært for dig at beslutte, hvilket futon tilbud som er bedst for dig.

Et godt råd, når du skal finde ny futon er at indsnævre din søgning, inden du går i gang med at søge. Det vil sige, at du skal tage stilling til størrelse, farver, antal personer, skum- eller springmadras osv. Hvis du har styr på det, inden du begynder at kigge, så vil du opleve, at du faktisk har relativt nemt ved at finde den perfekte futon.

Kilder:

Wikipedia om futon