Innovation Upend

upendHvis du gerne vil have en sovesofa, der rent faktisk ligner en sofa, når den er slået sammen, er Innovation Upend Sovesofa et godt bud på en sofa til dig. Sofaen har armlæn og to hynder som ryglæn. Den er derfor meget behagelig at sidde i og ligner en rigtig sofa.

Innovation Upend Sovesofa kommer i en flot rød farve, der får den til at skille sig ud fra andre sofaer. Det røde stof er med til at sætte noget farve på ens hverdag og lyse op på mørke aftener. Den kan kombineres med flere andre farver.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”31″]

Mulige farver: Grå med flere

Prissammenligning

[afp id=”31″]

 

Specifikationer:

  • 190 x 137 centimeter, når den er slået ud
  • Håndlavet dansk madras med 10 centimeter posefjedre
  • Solide ben i krom
  • Siddedybde 55 centimeter
  • Mulighed for at tilkøbe nakkestøtte

Flot sovesofa til stuen

Innovation Upend Sovesofa ligner en rigtig sofa, og den passer derfor godt ind i din stue. Den giver dig mulighed for både at sidde behageligt og at have plads til sovende gæster. Når sovesofaen er slået ud, kan der sagtens ligge to voksne mennesker ved siden af hinanden. Se flere sovesofaer til stuen.

Sovesofaen er lavet i et flot og holdbart rødt betræk, der bringer noget farve ind i dit hjem. Du kan vælge at fremhæve den røde farve ved at bruge puder i grøn eller at nedtone den ved at bruge puder i orange eller grå.

God madras sikrer en god nattesøvn

Med Innovation Upend Sovesofa er der arbejdet meget med at gøre madrassen både behagelig at ligge på og behagelig at sidde på. Innovation får alle deres madrasser lavet i Danmark. På den måde kan de være sikre på, at det er madrasser i en god kvalitet.

Madrassen er lavet med 10 centimeter posefjedre. Det vil sige, at fjedrene er syet ind i stofposer. De kommer dermed ikke i kontakt med hinanden, og du vil ikke opleve, at der kommer en metallisk knirken fra en madras med posefjedre. Samtidig er posefjedrene behagelige at ligge på, da de giver en god støtte til hele kroppen.

Kom nemt fra sofa til seng

Innovation Upend Sovesofa er meget nem at slå ud. Du kan vippe ryglænet tilbage, og så har du en seng. Den ene person kommer dermed til at sove mellem armlænene, mens den anden kommer til at sove på et stykke, der stikker uden for armlænene. Madrassen er 137 centimeter, og man kan derfor nemt sove to personer på den.