Innovation Ghia

Innovation Ghia SovesofaHvis du er på udkig efter en smart, moderne og samtidig super funktionel sovesofa, så er denne Ghia-model fra danske Innovation et kvalificeret bud. Teamet hos Innovation har endnu engang vist, hvorfor deres sovesofaer er så populære blandt os danskere – her får du nemlig en flot sovesofa, som passer perfekt ind i ethvert moderne dansk hjem.

Her på siden kan du læse mere om specifikationerne for Ghia sovesofaen, dens kvaliteter og fordele, samt hvad du skal være opmærksom på, når du køber din sovesofa. Sofaen fås i øvrigt i flere forskellige farver eller med specialstof, hvilket du også kan læse mere om nederst på siden.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”15″]

Mulige farver: Brun, Sort, Hvid, Velvet Slate Grey m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”15″]

 

Specifikationer for Ghia sovesofa

  • Størrelse: 80×200 cm
  • Højde: 68 cm
  • Siddehøjde: 37 cm
  • Sengestørrelse: Enkeltmandsseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Armlæn
  • Ben: Inkluderet ved levering

Pladsbesparende og let anvendelig daybed

Innovation har valgt at skabe en sovesofa, som egner sig perfekt til dig, der har brug for at spare ekstra meget plads i hjemmet. Ghia sovesofaen fylder nemlig i sig selv ikke alverden, og når du skal bruge den som sofa i dagtimerne, kan du lynhurtigt og nemt slå enderne på sengen op, så de fungerer som armlæn og dermed fylder endnu mindre.

Tilsvarende kan du lige så hurtigt og enkelt slå armlænene ned igen, så du har en god, lang og blød enkeltmandsseng parat. Sovesofaen kan med fordel anvendes til en velfortjent middagslur, til overnattende gæster, eller f.eks. til dig selv som rigtig seng for at spare plads – enten i hjemmet eller i sommerhuset (se flere eksempler på sovesofaer til sommerhuset).

Der følger 2 puder med til sovesofaen, som nemt kan fjernes og tilføjes efter behov. Dette giver mere plads i selve sengen, når du skal ligge ned, og samtidig får du en god og behagelig støtte til ryggen med puderne, når du skal sidde i sovesofaen.

Ghia sovesofa fra Innovation er også udviklet med henblik på et flot design. Du får dermed en sovesofa i et rustikt og topmoderne look, som egner sig godt som en fast del af din boligindretning. Du kan anvende sovesofaen i alle slags rum lige fra stuen og soveværelset til gæsteværelset eller børneværelset. Det retro betræk og moderne kromstel skaber en fin og æstetisk balance i sofaens look.

Oplev optimal komfort med posefjedre

Noget af det, som typisk udgør forskellen mellem sovesofaer af middel og høj kvalitet, er madrassens form og kerne. Med en alt for billig discountmodel får du typisk blot en almindelig kerne af skum, som ikke giver særlig god støtte eller komfort, når du skal sidde eller ligge i sovesofaen.

Ghia er lavet med posefjedre, som giver optimal støtte til din krop. På den måde vil du sidde behageligt i dagtimerne, og når natten falder på, og du skal sove, vil fjedrene giver dig følelsen af at ligge i en almindelig seng.

Du kan med fordel anvende en topmadras oven på sofaen for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig og blød, men det er ikke nødvendigt for at mærke den høje komfort og kvalitet.

Det skal du tage stilling til

Du skal tage stilling til et par valgmuligheder, når du skal bestille din Ghia sovesofa. Herunder tager vi et kig på de 3 væsentlige valg, du skal tage:

  • Farve: Ghia sovesofaen kan vælges i 5 forskellige standardfarver: Mixed Dance Light Blue, Velvet Slate Grey, Leather Look Brown Faunal, Leather Look Black samt Leather Look White.
  • Specialstof: Foruden de 5 førnævnte standard farver kan du også vælge et helt andet specialstof som betræk til din Ghia sovesofa. Du finder billedeksempler på Bedre Nætters egen hjemmeside.
  • Ben: Du har mulighed for at vælge mellem 4 forskellige bentyper til sovesofaen: Chrom, Mat Sort, Lakeret egeben, Lakeret egeben i mat sort.