Innovation Zeal

zeal-sovesofa-innovationHvis du er på udkig efter en sovesofa i topkvalitet og dansk design, som egner sig til ethvert skandinavisk hjem, så er denne Zeal sovesofa fra danske Innovation perfekt til dig.

Der er kredset for udtryk og detalje, og designerne hos Innovation har virkelig gjort et solidt stykke arbejde med at skabe en sovesofa som står smukt til alle moderne danske hjem – hvad enten det er en helårsbolig eller et sommerhus.

Sovesofaen er lavet i et meget sofistikeret og retro design, som udstråler stil og tjek på tingene – men samtidig er den indbydende og skaber hyggelige rammer i hjemmet.

Innovation er tydeligt inspireret af 50’ernes møbeldesigns, og det gammeldags look stråler klart igennem i denne flotte Zeal sovesofa. Har du i forvejen et hjem med retro møbler, vil denne sovesofa passe eminent ind i stilen.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”3″]

Mulige farver: Coral, Grå, Mørk Grå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”3″]

 

Specifikationer Zeal

 • Størrelse: 70×200 cm
 • Højde: 81 cm
 • Sengestørrelse: Enkeltmandsseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Armlæn
 • Ben: Inkluderet ved levering

Posefjedre giver høj komfort

Zeal er ideel som sofa såvel som seng, og de indbyggede posefjedre er med til at skabe en skøn liggekomfort og dermed en forhøjet søvnkvalitet. Du kan enten bruge sovesofaen selv – f.eks. som primær seng i dit soveværelse – eller du kan anvende den som en behagelig gæsteseng i topkvalitet til overnattende gæster.

3 vigtigste fordele ved en god sovesofa

Der er 3 overordnede fordele ved at vælge en god og komfortabel sovesofa til dit hjem:

 1. Du får et æstetisk smukt møbel, som kan indgå som en integreret del af din boligindretning. Zeal sovesofaen fra Innovation er lavet i et retro og moderne design, som egner sig til alt fra kontor og soveværelse til gæsteværelse og stue.
 2. Du får et 2-i-1 møbel, som du kan bruge som en blød og behagelig sofa om dagen, og om natten kan du hurtigt og nemt omdanne den til en kvalitetsseng, der minder meget om en almindelig seng.
 3. Har du et lille hjem, eller skal din sovesofa stå i et lille rum, så er netop en sovesofa en god idé, da den er ekstra pladsbesparende. Du behøver ikke længere at have både en separat seng og sofa til at fylde op.

Det skal du huske at tage stilling til

Når du skal til at bestille din Zeal sovesofa, skal du tage stilling til hhv. 3 ting: farve, ben og evt. specialstof.

 • Farve: Zeal sovesofaen fra danske Innovation kommer i 6 forskellige farver: Flashtex Dark Grey, Nist Blue, Velvet Royal Blue, Soft Pacific Pearl, Soft Coral samt Twist Granite.
 • Ben: Du har endvidere mulighed for at vælge mellem 5 forskellige bentyper til din sovesofa. Der er forskel i både materiale, overflade og farve, og du kan lettest se forskellene på Bedre Nætters egen hjemmeside. De 5 typer som følger: STEM, BOW, STILETTO, HAIRPIN og BATON.
 • Specialstof: Du kan vælge at tilkøbe specialstof til din Zeal sovesofa, hvis du ønsker et ekstra unikt og særpræget udtryk. Til Innovations modeller finder du mere end 20 forskellige specialstoffer på Bedre Nætters hjemmeside, og du kan se farver og billedeksempler på siden.