Innovation Clubber

clubber-sovesofa-innovationNår du skal finde en ny sovesofa, er det vigtigt at gå efter kvalitet og flot design fra starten. På den måde er du sikret et møbel, du kan være glad for og tilfreds med i mange år fremover.

Her på siden kan du læse om Clubber sovesofaen, der er skabt og udviklet af den populære danske producent, Innovation.

Clubber er eksklusivt designet til at passe perfekt ind i ethvert moderne hjem, hvad enten den skal bruges i stuen, på teenageværelset, på kontoret eller endda i sommerhuset. Du får en æstetisk smuk sofa om dagen og en blød og behagelig seng om natten.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”9″]

Mulige farver: Brun, Grå, Blå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”9″]

 

Specifikationer

  • Størrelse: 115 x 210 cm
  • Højde: 77 cm
  • Sengestørrelse: Halvandenmandsseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Armlæn, chaiselong og rygindstilling
  • Ben: Inkluderet ved levering

Kvalitet og funktionalitet

Danske Innovation er kendt for deres kompromisløse kvalitet, der brænder igennem i alle deres møbler. Dette gælder naturligvis også for denne Clubber sovesofa, som er gennemsyret af kreativitet, funktionalitet, solidt materialevalg og smuk udstråling.

Hoveddesigneren bag Clubber, Per Weiss, har formået at kombinere det smukkeste, elegante valnøddetræ og råt chrom i en moderne sovesofa, som udstråler stil og komfort. Clubber sovesofaen er desuden udviklet i sammenhæng med Clubber stolen, som både kan brugs som lænestol, men som samtidig kan foldes ud og dermed skabe en chaiselong til sovesofaen.

Æstetisk og sofistikeret sovesofa

Med en Clubber sovesofa fra Innovation i dit hjem, er du sikret et møbel, som kan indgå som en hel naturlig del af din indretning. Per Weiss og resten af holdet hos Innovation har sørget for at føre en retro linje i det moderne minimalistiske design. Dette er velkendt hos netop Innovation – og du får dermed en klassisk, stilren og sofistikeret sovesofa, som står perfekt til ethvert dansk hjem.

Du kan bruge din Clubber sovesofa i alle slags rum: Soveværelse, teenageværelse, gæsteværelse, kontor og stue. Du kan tilmed peppe sommerhuset op med denne flotte sovesofa, hvormed du selv kan sove i den og få en behagelig nattesøvn, eller du kan lade overnattende gæster få en drømmesøvn, når de er på besøg.

Kombinationen af det velbearbejdede valnøddetræ på armlænene, de elegante ben i chrom samt det flotte stofovertræk skaber en unik sovesofa, som man kun kan imponeres af.

Perfekt nattesøvn

Selvom det er rart med en sovesofa, der ser smart og flot ud, så betyder udseendet selvsagt ikke alt. Og dette ved både Per Weiss og Innovation naturligvis også – derfor har de sørget for, at du med en Clubber sovesofa også får en sofa og en seng, der byder på optimal komfort.

Når du sidder i sofaen om dagen, kan du roligt læne dig tilbage og slappe af på den bløde madras. Og når du nemt og hurtigt har slået sofaen ud til seng, er du samtidig sikret en ergonomisk forsvarlig og meget behagelig nattesøvn.

Dette lader sig gøre med de indbyggede pocket fjedre, som er klassisk fra Innovation. Pocket fjedrene skaber en sovesofa, som lader dig ligge, slappe af og sove på næsten sammen niveau som med en almindelig kvalitetsseng.