Wegner sovesofa – Getama 258

wegner sovesofa
Wegner sovesofa – Getama 258

Getama 258 er en klassisk og stilfuld Wegner sovesofa. Her er der tale om en 100% rendyrket luksus sovesofa, hvor kvaliteten er helt i top. Getama 258 er designet af Hans J. Wegner i 1954. Siden dette årstal er Wegner sovesofaen Getama 258 kun blevet mere og mere eftertragtet.

Det skal du vide om Wegner sovesofaen

Af diverse forhandlere anbefales det at bruge sovesofaen i mindre lejligheder, gæsteværelser, kontorer og lignende værelser, hvor kvadratmeterne skal udnyttes på en optimal og stilfuld måde. Getama 258 er designet med en ryg, der skal slås op og ned. Det betyder, at sofaen også kan bruges som en regulær seng.

Getama 258 er en Wegner sovesofa, der måler 77 cm i højden, 205 cm i bredden, 88 cm i dybden og har en siddehøjde på 44 cm. Den fås med forskellige stofgrupper, hvilket er en fordel for dig som ønsker en bestemt farve, der passer til din indretning. Derudover har du mulighed for at købe Wegner sovesofaen i bøg, eg eller sortmalet træ.

Getama 258 kan købes hos Livingshop.dk

Når der er tale om et flot designermøbel som denne Wegner sovesofa, så hænger de gode forhandlere ikke på træerne. Dog er der alligevel én forhandler som vi roligt kan anbefale dig. Og det er Livingshop.dk.

Livingshop.dk kan du nemlig købe Wegner sovesofaen Getama 258. Prisen starter ca. 18.000 kr. og op – afhængig af træsort og stofgruppe. Vi anbefaler især denne forhandler pga. deres store sortiment af designermøbler, deres flotte og nemme webshop og ikke mindst deres 30 dages fuld returret.

Besøg Livingshop.dk her