Innovation Tjaze Deluxe

tjaze-deluxe-sovsofaHvis du har en lille lejlighed, kan du spare meget plads ved at have en sovesofa i stedet for en rigtig seng. Når din seng også er din sofa, sparer du meget plads. Innovation Tjaze Deluxe Sovesofa egner sig godt til små rum. Det kan være etværelseslejligheder, et lille kontor eller gæsteværelse.

Når sofaen er slået sammen er den kun en meter bred og 140 centimeter lang. Den passer derfor rigtig godt til, at to personer kan sidde i den. Når du slår sovesofaen ud, er der dog plads til, at to personer nemt kan sove ved siden af hinanden.

 Billigste forhandler

Mulige farver: Sort, Grå

 

Specifikationer:

  • Lavet i sort kunstlæder
  • 216 x 140 centimeter, når den er slået ud
  • Ben i enten rustfrit stål eller matsort
  • Designet af Flemming Højfeldt og Per Weiss

Sort kunstlæder giver et moderne look

Når du skal indrette en lille lejlighed, skal den både være praktisk og smart. Det kan være svært at få de to ting til at gå op i en højere enhed. Innovation Tjaze Deluxe giver dig dog rigtig meget ekstra plads ved at opfylde to vigtige funktioner i dit hjem. Du slipper dermed for både at skulle have både en seng og en sovesofa. Når du vælger en sovesofa, der ikke fylder så meget, når den er slået sammen, sparer du endnu mere plads.

Innovation Tjaze Deluxe er lavet i et flot design og er betrukket med sort kunstlæder. Det giver et moderne look til din lejlighed og er nemt at få til at passe sammen med dine andre møbler. Du behøver derfor ikke at gøre særlig meget ud af at style sofaen.

Du kan vælge mellem ben i matsort eller i rustfrit stål, alt efter hvad du foretrækker.

Sovesofa der er ekstra nem at slå ud

Der er mange, der har store problemer med der sovesofa, når de skal slå den ud hver aften, inden de skal sove. Det er imidlertid ikke et problem, du får med Innovation Tjaze Deluxe. For du kan slå den ud på få sekunder uden nogle komplicerede mekanismer, der kan drille.

Innovation Tjaze Deluxe er nemlig designet sådan, at du blot slår ryglænet ned og på den måde folder sovesofaen ud. Der er altså ikke noget, du skal hive op i, hvilket ellers kan være hårdt at gøre på nogle sovesofaer.

Den er dermed meget nem at bruge og bliver derfor ikke noget problem, når du eller dine gæster skal i seng.