Innovation Cubed 140 Deluxe

cubed-140-deluxe-sovesofa-innovationHvis du er på udkig efter en æstetisk smuk sovesofa, som samtidig rummer høj kvalitet, lang levetid og god liggekomfort, så er denne Cubed 140 Deluxe fra danske Innovation et godt bud.

Sovesofaen er lavet i et tidløst og moderne design, som formår at kombinere de retro elementer med det topmoderne, minimalistiske udtryk, som vi ser i flere og flere danske hjem.

Her på siden kan du først og fremmest læse om fordelene og specifikationerne ved den populære Cubed 140 Deluxe sovesofa. Dernæst giver vi dig en præcis oversigt over de generelle fordele ved at bruge en god sovesofa i hjemmet.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”10″]

Mulige farver: Grå, Orange, Sort, Blå m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”10″]

 

Specifikationer:

  • Størrelse: 140×200 cm
  • Højde: 60 cm
  • Sengestørrelse: Dobbeltseng
  • Fjedre: Bonell
  • Funktioner: Opbevaringsplads
  • Ben: Inkluderet ved levering

Dansk design og kvalitet

Cubed 140 Deluxe er designet og udviklet af danske Innovation, som i rigtig mange år har været sikker leverandør af sovesofaer af tårnhøj kvalitet.

Innovation har virkelig lagt mange kræfter i at tænke indretning, funktionalitet samt sidde- og liggekomfort ind i designet af denne sovesofa – som i øvrigt scorer topkarakter på alle parametre.

Smukt design i flere farver

Cubed 140 Deluxe sovesofaen fra danske Innovation er udført i et design, som vil passe ind i ethvert moderne dansk hjem. Du kan tilmed anvende sovesofaen i flere forskellige rum, da dens look egner sig fint til stue og soveværelse såvel som kontor, teenageværelse eller sågar i sommerhuset.

Det lækre stof skaber en god siddekomfort i dagtimerne, og de indbyggede fjedre sikrer dig eller dine overnattende gæster en god og behagelig nattesøvn. Fjedrene i sovesofaen er med til at skabe en søvnoplevelse, som læner sig meget tæt op ad den søvnoplevelse, du vil få med en almindelig seng af høj kvalitet.

Hvad angår farver, kan du få din Cubed 140 Deluxe sovesofa i flere forskellige nuancer afhængig af din nuværende indretningsstil og ønsker. Du kan bl.a. vælge mellem grå, brændt orange og mørkeblå. Derudover har du mulighed for at vælge sort læder som betræk frem for det standard stofbetræk, som de øvrige farver fås i.

Top 3 fordele ved en sovesofa

Hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen af at have en kvalitetssovesofa som en integreret del af dit hjem, så får du her vores 3 udvalgte fordele ved netop en sovesofa.

De 3 fordele er som følger:

  • Pladsbesparende – Med en sovesofa kan du få et 2-i-1 møbel, der båder egner sig som sofa i dagtimerne og som kvalitetsseng om natten. Dette sparer dig for en masse plads, hvilket er effektivt især i mindre lejlighed eller rum i hjemmet.
  • Indretning – Vælger du en kvalitetssovesofa som f.eks. denne Cubed 140 Deluxe, får du tilmed et æstetisk smukt møbel. Du kan dermed anvende sovesofaen som en del af indretningen i dit hjem og lade den supplere dine øvrige møbler, eller du kan vælge de øvrige møbler ud fra sovesofaens design og udtryk.
  • Gæster – Hvis du har overnattende gæster i ny og næ, så er det rigtig rart at kunne tilbyde et ordentligt alternativ til det tyndslidte liggeunderlag på et koldt gulv.