Innovation Cubed Plus

cubed-plusHvis du har et lille hjem eller leder du bare efter en lille sovesofa, er Cubed Plus Sovesofa det helt rigtige valg for dig. Sovesofaen er en lille, kompakt topersoners sofa, når den er slået sammen, men bliver en seng på 140 x 200 centimeter, når den er slået ud.

Det giver plads nok til, at der ubesværet kan sove to personer på den. Samtidig er den lille sofa meget velegnet som både almindelig seng og gæsteseng i små rum. Det kan for eksempel være på et kontor, et teenageværelse eller en lille etværelseslejlighed. Med en sovesofa sparer du masser af plads, fordi du ikke både behøver at have både en seng og en sofa.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”34″]

Mulige farver: Læderlook, Blå, Grå

Prissammenligning

[afp id=”34″]

 

Specifikationer

  • Kan leveres med specialstof, hvis du ønsker det
  • Meget praktisk og nem at slå ud
  • Plads til to personer
  • 140 x 200 centimeter, når den er slået ud
  • Madras med fjedre

Få en sovesofa i lige den farve, du ønsker

Cubed Plus Sovesofa kommer i en lang række forskellige farver. Den kan også leveres med specialstof, hvilket betyder, at du har mulighed for at vælge lige præcis den farve, du bedst kan lide. På den måde bliver det muligt for dig at få sovesofaen til at passe perfekt ind i det værelse, hvor den skal stå. Der er en lang række mørke, grå og blå farver, men også mønstre og lyse farver som gul og hvid, hvis du foretrækker det.

Alt stoffet har en god kvalitet, der kan holde i mange år. Når du både bruger din sofa som seng og som sofa, bliver der slidt ekstra meget på stoffet. Det er derfor vigtigt, at det er noget særligt holdbart stof. Det er der taget højde for med alle typer af stof, som du kan vælge til Cubed Plus Sovesofa.

Sovesofa, der giver en god nats søvn

Mange sovesofaer har ikke en ordentlig madras, og du sover derfor ikke godt på dem. Det problem har du dog ikke med Cubed Plus Sovesofa. Madrassen er lavet med fjedre, der støtter din krop på den helt rigtige måde gennem hele natten. Sovesofaen er derfor både rar at sidde i og rar at sove i.

Det er vigtigt, at du vælger en sovesofa med en god madras. En god nattesøvn er altgørende for, at du får mest muligt ud af dagen. Det er derfor en ikke en god ide at spare på ens madras.

Læs også: Sovesofa som er god at sove på