Bor du på få kvadratmeter, kan en sovesofa være et fantastisk bekendtskab. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken sovesofa du vælger, hvis du vil sove godt om natten. Har får du et par tips til at vælge og et par eksempler på sovesofaer, som er gode at sove på.

Idun sovesofa
Idun sovesofa

For mange kan en sovesofa måske føles som en nødløsning, hvor både komfort og æstetik må nedprioriteres på grund af pladsmangel. Sådan behøver det dog langt fra at være, for faktisk findes der rigtig mange gode sovesofaer på markedet, der giver en almindelig seng kamp til stregen.

Vil du have høj kvalitet for dine penge, kan du eksempelvis slænge dig i den smukke Idun-sovesofa fra Innovation. Den er enkel og stilren, og ingen af dine gæster vil ved første øjekast kunne gætte, at det også er her, du tilbringer dine nætter. Madrassen er yderst komfortabel og af samme type som de luksusmadrasser, du kan købe til en klassisk sengeramme, så der er for alvor kælet for detaljerne, når du vælger en sovesofa fra Innovation.

Se udvalg af gode sovesofaer her

Sovesofaer der følger dig gennem hele livet

Cassius sovesofa
Cassius sovesofa

Din nye sofa kan tilmed gå hen og blive en investering for livet og følge med dig i tykt og tyndt gennem livets mange faser. Mange billige sovesofaer kommer til at stå af efter de første par år, men sofaer fra Innovation følger med – som en fast følgesvend på livets vej.

Fra singletilværelsen i den lille lejlighed til livet med villa, Volvo og vovse. Uanset ståsted vil Idun eller hendes maskuline storebror Cassius passe perfekt ind – som sofa i stuen, gæsteseng i ekstraværelset eller som robust tumlemøbel i børneværelset. Sovesofaer fra Innovation holder til lidt af hvert.

Det er ikke svært at finde en sovesofa som er god at sove på

Sovesofaer er ikke kun for de unge studerende, der lever af sparsom SU på landets mange kollegieværelser. Sovesofaer er for alle aldre og passer til alle livsvilkår. Så en sovesofa kan derfor lige så godt stå i soveværelset hos en velhavende hertuginde, som den kan befinde sig hjemme i stuen hos hr. og fru Danmark.

Dens fleksibilitet gør den nem at passe ind og let at finde utallige anvendelser for – og vupti, så har du altid et par ekstra sovepladser.

Køb en sovesofa og spar både plads og penge – helt uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Vi garanterer dig, at du kommer til at sove som en drøm om natten.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *