Innovation Idun

idun-sovesofa-med-opbevaringIdun sovesofaen fra Innovation betegnes som et æstetisk smukt møbel, der kan få ethvert rum og værelse til at blive fyldt med mere energi og god komfort. Designet er holdt meget enkelt og stilrent, hvilket stemmer perfekt overens med Innovations stolte designtraditioner.

Et væld af personer synes godt om Idun grundet den meget komfortable madras. Madrassen er udstyret med posefjedre, hvilket er med til at hæve komforten ganske betydeligt. Pocketfjedre er kendt for at være markant bedre end de ”normale” bonellfjedre som du typisk finder i ældre boxmadrasser og lignende.

Sovesofaen står på en matsort stålramme med dertilhørende træben. Denne kombination af stål og træ giver en meget smuk kontrast, der får sovesofaen til at fremstå pænere og mere indbydende som helhed.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”17″]

Mulige farver: Sort, Blå, Grå

Prissammenligning

[afp id=”17″]

 

Specifikationer

  • Madras med pocketfjedre
  • Mulighed for specialstof
  • Måler 140 x 200 cm i udslået tilstand
  • Som sofa måler den 90 x 220 cm

Idun er en super sovesofa til stuen

Der er ingen tvivl om, at Idun er en super oplagt sovesofa at have i stuen, da den har et meget “klassisk” udseende. Fordelen ved at have en sovesofa i stuen er, at du altid har plads til et par overnattende gæster – og det er især smart, hvis du er typen, der tit og ofte har gæster på besøg som kommer lang vejs fra.

https://www.youtube.com/watch?v=3AdHJZsv-Bc

Idun er et godt køb hvis:

Du gerne vil have høj kvalitet for pengene

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at Idun er et fantastisk godt køb, hvis du er på jagt efter høj kvalitet for pengene. Innovation er lig med høj kvalitet, hvorfor du ikke bør frygte for, at din nye sovesofa går i stykker inden for et par år. Idun og de mange andre Innovation sovesofaer er kendt for at være yderst holdbare i forhold til så mange andre modeller på markedet.

Mangler et funktionelt og praktisk møbel

Har du akut brug for et funktionelt og praktisk møbel til hjemmet – måske gæsteværelset? Hvis ja, så er Idun absolut et godt valg. Her får du nemlig sofa og seng i ét møbel. Derudover er det uhyre nemt at slå sovesofaen ud til seng og tilbage igen. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du skal gøre, så tjek ovenstående video. I videoen får du vist, hvordan du hurtigt og nemt omdanner Idun fra sofa til seng og tilbage igen. 

Du gerne vil give dine overnattende gæster en god nattesøvn

Synes du også, det er vigtigt at være en god vært, når du har overnattende gæster? I så fald kan du uden problemer købe Idun. Idun vil nemlig give dine gæster en helt fantastisk nattesøvn takket være de komfortable pocketfjedre i madrassen. Du skal dog vide, at det kan være svært at slippe af med gæsterne igen, når først de har prøvet at sove på en Innovation sovesofa!