Karup Nido Futon

nido-futon-karupDenne lænestol fra Karup er et spændende valg, hvis der er brug for et nyt og smart møbel til stuen, kontoret eller måske børneværelset. Nido Futon er en lyseblå lænestol, som desuden kan foldes ud og dermed omdannes til en form for seng. Den kan omdannes på nogle få sekunder, så det er hverken svært eller besværligt.

Størrelsen på Nido Futon betyder, at den nok ikke kan bruges til det lille gæsteværelse. Men til børne- og teenageværelser er den for eksempel perfekt – og desuden rigtig sjov at have stående. Det er en behagelig stol, der ikke umiddelbart minder om almindelige stole, hvorfor mange børn sikkert vil sætte pris på den. Betrækket er lavet af en kombination af bomuld og polyester, mens vi indeni finder uldmix og skumkerne. Hvis vi ser på materialerne, er den altså præcis ligesom Karups øvrige sovesofaer, men på designet er der selvfølgelig mange forskelle. På grund af den mindre størrelse er prisniveauet også langt lavere end ved almindelige sovesofaer.

Så hvis du gerne vil lave en ekstra sidde- eller liggeplads på dit barns værelse, giver det rigtigt god mening at se nærmere på Nido Futon. Den fylder ikke alt for meget, og den er enormt praktisk. Alt i alt et ganske solidt valg.

Se pris på sovesofaen