2 personers sovesofa

Hvis du leder efter et godt tilbud på en 2 personers sovesofa, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi været på udkig efter de bedste tilbud på 2 personers sovesofaer hos forskellige online forhandlere. Tilbuddene har vi samlet i en oversigt herunder. Tag et kig på den og find din – måske – næste 2 personers sovesofa.


2 personers sovesofa med chaiselong

Supremax Deluxe Excess Lounger er en luksus 2 personers sovesofa med chaiselong. Den indeholde de ekstremt komfortable excess posefjedre, der sikrer en optimal ligge- og siddekomfort. Mærket er Innovation Living, hvilket er din garanti for en kvalitet i topklasse. Uden tvivl et af de bedste 2 personers sovesofa tilbud du vil se i dag.

Læs mere om sovesofaen hos Bedre Nætter

Grå sovesofa med plads til 2 personer

Her er der også tale om en sovesofa fra Innovation Living. I udslået stand måler den 140×200 cm, hvorfor der burde være fint med plads til at sove to personer på den. Sovesofaen er designet af Per Weiss, hvilket gør den ekstra eksklusiv. Madrassen håndlavet i Danmark, hvilket sikrer dig en fortrinlig komfort.

Læs mere om sovesofaen hos Unoliving.com

Catania sovesofa med chaiselong

Denne 2 personers sovesofa hedder Catania og er udført i en mere klassisk stil. Sovesofaen er udstyret med en vendbar chaiselong. Vendbarheden er en smart funktion, da du så ikke er begrænset i forhold til din indretning.

Læs mere om sovesofaen hos Boboonline.dk

Stilren 2 personers sovesofa fra Innovation

Sovesofaen her hedder Neat 140. Det gør den fordi, at den først og fremmest er lækker og stilren. Derudover er den 140 centimeter bred, hvilket er en fin kompakt størrelse til en 2 personers sovesofa. Du har mulighed for at vælge en 9 cm skummadras eller 18 cm Airgonomy luftmadras. I videoen herunder kan du få et bedre indblik i, hvordan den foldes ud og ind. Som du kan se, er den ganske nem og hurtig at betjene.

Læs mere om sovesofaen hos Bedre Nætter

Sovesofa med pocket springmadras

Er du på jagt efter en to personers sovesofa, der er ekstra god at sove på? I så fald er denne ved navn Sigmund fra Innovation et glimrende valg. Den er nemlig udstyret med de populære pocketfjedre i springmadrassen – og det giver dig altså en ligeså god madras som du finder i luksus senge og lignende. Som du kan se er designet uhyre enkelt og luksuriøst at se på, hvilket gør Sigmund ideel at bruge i det moderne hjem.

Læs mere om sovesofaen hos Unoliving.com

2 personers sovesofa med posefjedre

Sidste tilbud på listen med 2 personers sovesofa med og uden chaiselong, det er denne Osvald fra Innovation Living. Osvald har et unikt design og nærmest indbyder til et hvil. Den er lavet med de føromtalte posefjedre, hvilket bidrager til en god komfort. En af de helt store fordele ved Osvald er, at den er ekstremt nem at omdanne til seng og vice versa.

Læs mere om sovesofaen hos Bedre Nætter


Køb din 2 personers sovesofa online

Det kan være ganske fornuftigt at købe din 2 personers sovesofa online. Du kan finde ud af hvorfor ved at læse nedenstående punkter.

Gratis fragt hos de fleste forhandlere

Langt de fleste forhandlere af 2 personers sovesofaer tilbyder gratis fragt. Det vil altså sige, at du kan sidde derhjemme foran din computer, smartphone eller tablet og bestille dit produkt – uden at bekymre dig for, hvad leveringen koster af så stort et møbel. 

Større udvalg

Internettet er stort – rigtig stort. Det betyder selvfølgelig også, at der alt andet lige er et større udvalg af 2 personers sovesofaer online sammenlignet med fysiske forretninger. Du har i hvert fald nemmere ved at kigge på de forskellige butikkers udvalg online sammenlignet med at skulle køre rundt til hver og en.

Bedre priser

En meget essentiel fordel ved at handle sovesofa online er, at du med al sandsynlighed vil få bedre priser. Mange online forhandlere har nemlig ”prisgaranti”, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få pågældende sovesofa til den bedst mulige pris. Det er ikke altid, at du kan få prisgaranti i fysiske forretninger. Det er værd at huske på!

Hvad med kundeservice og vejledning?

Den største ulempe ved at købe online er – for nogen – at du ikke kan snakke med en sælger eller lignende. Dog er det noget de fleste online butikker kan råde bod på i form af en livechat-funktion på webshoppen. Det vil sige, at du hurtigt og nemt kan stille spørgsmål direkte på webshoppen, hvis du for eksempel gerne vil vide, hvilke sovesofaer som er ekstra populære lige i øjeblikket. Og så har du selvfølgelig også altid mulighed for at ringe til den pågældende webshop, hvis du foretrækker at tale med en sælger frem for at skrive med en.